To je to što me zanima!

'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu...'

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija
Vidi originalni članak

Osmero kandidata, a mjesta u finalu ima samo za četvero. U napetoj polufinalnoj borbi svoje mjesto izborili su Albina, Bernarda, Filip i Vinko koji će idući tjedan zapjevati posljednji put na pozornici The Voicea. Barem kada je riječ o trećoj sezoni. 

Gledatelji su ovog puta, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, prilično zadovoljni finalistima. Nije ni čudno s obzirom na to da je u polufinalu o prolasku odlučivala isključivo publika. 

- Odlična večer. Vinko je večeras 'rasturio', a i ostali finalisti su bili odlični. Žao mi je jedino što Jakob nije prošao dalje. Dječak ima močan glas, ali totalno krivi izbor pjesme - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija. 

- 'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu. Nije bitno tko će biti pobjednik ionako sudeći po prošlosti pobjednik nikada nije napravio neku dobru karijeru - stoji u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Fenix7 16.02.2020.

    Vinko iz Čapljine, a The Voice Hrvatska... Koji k...???

  • Jura z bregov 16.02.2020.

    Zabolje nas patak (ili patka, kako koga) za The Voice i njegove pobjednike.

  • Greatest-Of-All-Time 16.02.2020.

    Tesko je reci da je iko napravio neku karijeru nakon ovih natjecanja.Ima tu par njih koji imaju po neku pjesmu,al da su slusani bas i ne.Mozda je tu Franka jedina za koju se moze reci da je postala "poznata" no to velikim dijelom i zato jer se udala za nogometasa,mada cura dobro pjeva... daleko od toga.Al vec jako dugo se vrte uvijek ista imena na glazbenoj sceni.Al cak ne bi rekao da je problem u svima njima.Prosto danas se vise "normalna" muzika ne slusa.Danas su cajke in.Puno se vise slusa srpska muzika nego nasa.Nema ovde buducnosti za nikog ko se zeli bas baviti pjevanjem.Jedino da je to neki usputni hobi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare