Show

Komentari 31

'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu...'

'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu...'

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija

Osmero kandidata, a mjesta u finalu ima samo za četvero. U napetoj polufinalnoj borbi svoje mjesto izborili su Albina, Bernarda, Filip i Vinko koji će idući tjedan zapjevati posljednji put na pozornici The Voicea. Barem kada je riječ o trećoj sezoni. 

Gledatelji su ovog puta, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, prilično zadovoljni finalistima. Nije ni čudno s obzirom na to da je u polufinalu o prolasku odlučivala isključivo publika. 

- Odlična večer. Vinko je večeras 'rasturio', a i ostali finalisti su bili odlični. Žao mi je jedino što Jakob nije prošao dalje. Dječak ima močan glas, ali totalno krivi izbor pjesme - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija. 

- 'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu. Nije bitno tko će biti pobjednik ionako sudeći po prošlosti pobjednik nikada nije napravio neku dobru karijeru - stoji u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci