Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
31 komentara

'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu...'

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija

Foto: Dario Njavro/HRT
31 komentara

Osmero kandidata, a mjesta u finalu ima samo za četvero. U napetoj polufinalnoj borbi svoje mjesto izborili su Albina, Bernarda, Filip i Vinko koji će idući tjedan zapjevati posljednji put na pozornici The Voicea. Barem kada je riječ o trećoj sezoni. 

Foto: Dario Njavro/HRT

Gledatelji su ovog puta, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, prilično zadovoljni finalistima. Nije ni čudno s obzirom na to da je u polufinalu o prolasku odlučivala isključivo publika. 

Foto: Dario Njavro/HRT

- Odlična večer. Vinko je večeras 'rasturio', a i ostali finalisti su bili odlični. Žao mi je jedino što Jakob nije prošao dalje. Dječak ima močan glas, ali totalno krivi izbor pjesme - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Foto: Dario Njavro/HRT

Kako je veliko finale 'iza vrata' gledatelji su diskutirali i o pobjedniku. Većina je pisala kako pobjednici glazbenih natjecanja nikada ne naprave veliku karijeru te kako 'kruna' nije najbitnija. 

- 'Bitno je imati novac i pjesmu, a ne pobjedu u nekom showu. Nije bitno tko će biti pobjednik ionako sudeći po prošlosti pobjednik nikada nije napravio neku dobru karijeru - stoji u komentaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

#zajedno24sata
Naši partneri pišu
Message