To je to što me zanima!

Biuk se hvalio: Nogom sam ženi izbio kamenac, zaslužila je

RTL najstrože osuđuje sve oblike nasilja. O navodima g. Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja, a stojimo im na raspolaganju za svaki vid suradnje, rekli su nam iz produkcije showa
Vidi originalni članak

Gledatelji Big Brothera javili su se redakciji 24sata, zgroženi izjavama stanara Ante Biuka koji se u petak u showu otvoreno hvalio kako je fizički napao jednu ženu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Od 11:40 do 13:00 je išao live prijenos. Tokom njega smo nazočili sceni koja nas je iznimno uznemirila. O Anti Biuku se dosta toga zna, a on je, uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu, cijeli ponosan pričao o tome kako je jednu ženu pretukao do te mjere da joj je, udarcima nogom, izbio kamence iz bubrega. Kada ga je sustanar Marijan zgroženo pogledao i rekao da on nikad ne bi digao ruku na ženu, Ante je, uz cerek na licu, uzvratio: 'Pa kad je zaslužila' i opet krenuo ponovo prepričavati taj događaj naslađujući se njenim mukama. Ostali su samo nijemo slušali - požalili su se gledatelji.

DRAMA KRAJ SOLINA 'Ukrao mi je novac i pušku': BB Anti sudit će zbog razbojstva

O ovim navodima smo pitali produkciju showa. Odgovorili su nam da će o izjavama Ante Biuka obavijestiti nadležne organe.

- RTL najstrože osuđuje sve oblike nasilja. O navodima g. Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja, a stojimo im na raspolaganju za svaki vid suradnje - rekli su nam. 

Uskoro opširnije...

 

Pročitajte još i ovo! Starije, a mlađe: Ove zvijezde uopće ne stare. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • alexkler 25.03.2018.

    Na početku su odmah izbacili onog lika protiv kojeg se vidi proces.Ante vjerojatno nije optužen pa može ostati u kući ma što pričao.To RTL ovim.mladima od 20 kojima su oni od 40 stari pokazuje da će kroz koju godinu i oni biti Ribica,Ante Dubravka.Ista je to skvadra.Trebali su ubaciti Stefani iz prošlog BB.

  • Dea007 24.03.2018.

    Rtl je poznat da podrzava nasilje i nasilnike. Krenimo od Spiceka, udario zenu na javnom mjestu (a sta tek radi unutar 4 zida), pa razni osuđenici u show...sve to rtl očito podrzava

  • PATRICIA 24.03.2018.

    Koja "frajercina"...u mp3!Bas se ima cime pohvaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare