To je to što me zanima!

Bivša BB stanarka Ivona malo je pretjerala s 'korekcijama'

DRAMA PO REALITYJU Beograđanka je naljutila dečka Đorđa kad mu je rekla da ide u show. Prije nego što je ušla u kuću, zaprijetio joj je da će ih sve zapaliti
Vidi originalni članak

Od posljednjeg regionalnog izdanja Big Brothera prošle su dvije godine. I dok su bivši stanari poput sestara Šegetin koliko - toliko prisutni u medijima, neki od njih malo su se pritajili, ali su i dalje aktivni na društvenim mrežama.

Jedna od njih je i Ivona Milovanović koja je, između ostalog, u kući otvoreno pričala o estetskim zahvatima kojima se podvrgla.

Nekoć je imala smeđu kosu i tanke usnice, za vrijeme realityja bila je  izblajhana poput Pamele Anderson i imala pune usne, a ako je suditi prema posljednjim fotkama, sada je ipak malo pretjerala s popunjavanjem usana

Inače, Beograđanka je naljutila dečka Đorđa kad mu je rekla da ide u show. Prije nego što je ušla u kuću, zaprijetio joj je da će ih sve zapaliti.

- S dečkom je u stabilnoj vezi. Imali su zajedničke planove za život u Njemačkoj, u koju su trebali ići nekoliko dana poslije početka BB-a. Još je ljut, ali će joj oprostiti - rekle su tada Ivonine sestre, Tijana i Sofija iz Jagodine.  Danas je Ivona u novoj vezi.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Valerija1988 19.11.2017.

    lijepa ženskica😀😀😀

  • Hr385 15.11.2017.

    Naravno da se ne sjecamo, svi smo gledali prvu ili drugu sezonu, ali ovo poslije vecina nismo i nemamo pojma tko su ti ljudi.

  • Obitelj je blago 14.11.2017.

    Taj big brother je totalna glupost. Pogledala sam par emisija kad je prvi puta bio bb u HR. Cula sam da je svaki iduci bio sve gori i gori. A sada ce opet biti na rtl-u. Uzas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare