To je to što me zanima!

Bivša Feminnemka o prekidu toksičnog odnosa: 'Nakon toga je teško opet zavoljeti sebe...'

U komentarima su joj obožavateljice slale poruke podrške, a javilo joj se i nekoliko slavnih kolegica
Vidi originalni članak

Bivša Feminnemka Nika Antolos (34) na društvenim mrežama je progovorila o tome kako se oporavila nakon prekida toksičnog odnosa. 

JEDNA OD FEMINNEMKI Nika Antolos zbog dijagnoze je trpjela strašne bolove, ali sada je sve dobro: 'Bila sam nikakva'

- Najteži dio nakon odnosa s ekstremno narcisoidnim partnerom jest - ponovno ljubiti sebe. Zdravo voljeti, ne samoljublje opsesivno. Ali kad uvidiš da nitko nema pravo gaziti tuđe dostojanstvo, ali ni svoje, ukažu se vrata puna svjetlosti...Takav odnos ti doslovno izmjeni lice, jer isto krene ličiti na svu unutrašnju patnju koju nitko, nitko, osim onih sto su prošli isto, ne razumije. Nemaš snage ni za sebe, a kamoli druženja. Pa izgubiš tako želje, snove, 'prijatelje', posao, zdravlje - započela je Nika. 

Uz emotivan tekst podijelila je i fotografiju na kojoj pozira u automobilu s ozbiljnim izrazom lica. 

- No kad započneš živjeti slovo Božje, a ne sve svojevoljno birati za križ, osjetiš slobodu koja na med liči... Odjednom stanu stepenicama svi zidovi, a krilima sve patnje, jer njihovo je postojanje sad zadobilo smisao... Zaista. Treba vremena, ali skužiš kako sada posjeduješ nove alate koji služe dobru.. Nadam se samo da uviđate kako ljubiti morate sve, samo neke izdaleka.. Blagoslovljena nedjelja prijatelji - zaključila je. 

U komentarima su joj obožavateljice slale poruke podrške, a javilo joj se i nekoliko slavnih kolegica.

- Zato sada sijaš - napisala joj je Žanamari, a Neda Parmać poslala srca.

Prisjetimo se, Niki je prije 15 godina dijagnosticirana multipla skleroza, a za Gloriju je otkrila da se posljednje vrijeme osjeća bolje no ikada. Drži se posebnog plana prehrane, a snagu za svakodnevne bitke pronalazi u vjeri. 

NIKA, NEDA I PAMELA Feminnemke su se vratile na scenu nakon 10 godina, 2012. su se raspale: Evo što su radile

Ujutro najčešće pojedem zobene pahuljice sa zobenim mlijekom ili samo popijem sok od svježeg voća i povrća. Za ručak jedem heljdu s povrćem, bezglutensku tjesteninu i slično, a za večeru je to najčešće ponovno sok ili neko voće. Pokušavam jesti što 'čišće' - objasnila je tada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dinamary 07.11.2023.

    Ako se dovoljno voli sebe, lako se maknuti iz takve veze. Bez problema, dok si rekao keks

  • BARBA9 07.11.2023.

    Ponovo zavoljeti sebe? Ako dopustiš da se prestaneš voljeti zbog ikoga, onda se zapravo nikada nisi ni voljela. Iako postoje dvije vrste ljubavi prema sebi, narcisoidna i egoistična, to je toxično i za ljude oko tebe i za tebe samu i ona ljubav koja kaže voli mse jer postojim, volim život, volim disati, volim se probuditi ujutro, volim otiči spavati noću jer se radujem snovima . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare