To je to što me zanima!

Bivša finalistica Miss Italije je 'škicnula' tangice cure na plaži

Manekenka je postala poznata javnosti kad je prijavila Berlusconija radi bunga-bunga zabava, a optužila je i Weinsteina za seksualno zlostavljanje
Vidi originalni članak

Talijanska manekenka i finalistica izbora za Miss Italije, Ambra Gutierrez (29), ovih je dana uživala na plaži u Miamiju. U narančastom bikiniju pokazala je vitku liniju, a pogled joj je u jednom trenutku pobjegao na tangice djevojke koja je bila pored nje na plaži. 

Ambra je postala poznata javnosti kada se njezino ime počelo provlačiti po mediji jer je priznala da je s 18 godina bila na bunga-bunga zabavi, koja je bila povezana s bivšim premijerom Silvijem Berlusconijem.

Čim je saznala da se na tom partyju nalaze i maloljetne djevojke, koje koriste za prostituciju, otišla je. Sve je, dakako, ispričala medijima. Na tulum je došla jer su joj obećali da će dobiti posao kao najavljivačica prognoze. Kasnije je 'poslužila' kao jedna od glavnih svjedokinja na sudu protiv Berlusconija.

Osim Silvija, optužila je i poznatog zlostavljača Harveyja Weinsteina. Rekla je da joj je 2015. dirao grudi i gurao ruku ispod suknje, a iste noći ga je prijavila policiji. Ozvučena se našla s holivudskim producentom, a tijekom tog susreta ju je zvao u sobu, ispričao se što ju je dan prije dodirivao i potvrdno odgovorio na pitanje dodiruje li često ljude protiv njihove volje. 

Bez obzira na sve te dokaze, nije podignuta optužnica protiv njega, a manekenka je poslije toga prestala dobivati gaže. Weinstein je osuđen na 23 godine zatvora za silovanje i seksualni napad, zbog čega je Ambra osjetila instantno olakšanje. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Spasioc 17.01.2022.

    Jako bitno

  • iiiih 16.01.2022.

    Vi noste normalni. voajeri

  • ekonomist12 16.01.2022.

    kakav je ovo clanak hahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare