To je to što me zanima!

Bivša Mamićeva žena o dečku: 'Ima sve što sam ikad željela...'

Par je zajedno prvi puta viđen u svibnju na košarkaškoj utakmici u Splitu, a o njihovoj se vezi u javnosti špekulira od početka godine. Vanja se u ožujku moglo vidjeti i na proslavi Veberovog rođendana
Vidi originalni članak

Dizajnerica interijera i stomatologinja Vanja Horvat (46) otkrila je da se njena kći Nina (25), koju je dobila u braku sa nogometnim trenerom Zoranom Mamićem (47), odlično snašla u ulozi majke. Otkrila je da je tolerantna punica te da se ne miješa u odnos kćeri i njenog partnera, zagrebačkog repera Josipa Jakopeca (29).

- Tu sam da im pomognem i na mene uvijek mogu računati - rekla je Vanja za RTL Exkluziv. Otkrila je da je osim unuke Vite za njen osmijeh zaslužan i njen partner Mladen Veber (53).

- Ja bih odvažno mogla reći da sam svoju bolju polovicu pronašla, on zaista ima sve što sam si ja ikada željela u životu. Zaista sam sretna. Moj Mladen i ja smo sada godinu dana zajedno i to zahvaljujući zajedničkom prijatelju Goranu Golubičeku - objasnila je dizajnerica. 

Par je zajedno prvi puta viđen u svibnju na košarkaškoj utakmici Splita i Cedevite u Splitu, a o njihovoj se vezi u javnosti špekulira još od početka godine.

Vanja i Mladen bili su dobro raspoloženi na utakmici, a fotoreporter ih je po prvi puta zajedno 'ulovio'. Pažljivo su pratili što se odvija na košarkaškom terenu. 

Stomatologinju se u ožujku moglo vidjeti i na proslavi Veberovog rođendana u zagrebačkom restoranu u Remetama, gdje je par bio s njegovim brojnim prijateljima. Navodno se ni tada cijelu večer nisu odvajali jedno od drugoga. Često ih se može vidjeti skupa u restoranima, ali i gradskim šetnjama.

Vanju je, kako piše Cover style, menadžer osvojio ubrzo nakon što su se upoznali. Dizajnerica i stomatologinja se od Mamića razvela 2010., nakon što su skupa proveli 17 godina.

O razvodu od nogometnog trenera je još 2015. u kolumni na portalu wall.hr napisala kako je to bila teška odluka, ali i da je tako najbolje i da je od tada mnogo sretnija nego zadnjih godina u braku. 

- Bilo je teško započeti novi život, izvesti djecu na pravi put, organizirati novi posao i u svakodnevni raspored uklopiti sport koji mi puno znači i bez kojeg ne mogu, a pritom sam se osjećala kao da sam sama na svijetu, bez obzira na podršku obitelji i meni dragih ljudi - napisala je.  

Prezime Mamić bivšeg muža Zorana promijenila je u srpnju 2017., a objasnila je da je čekala punoljetnost svoje dvoje djece, kćeri Nine i sina Bruna (21) i dodala da bi joj bilo 'glupo da negdje mora objašnjavati zašto djeca imaju drugačije prezime od nje'. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Papatest 09.12.2018.

    Ima sve što je vazda željela,ima konja

  • Mozak 09.12.2018.

    Ovaj ko da ga je Čkalja pravio...!

  • 09.12.2018.

    Baš si pašu, skoro ko prst i nokat

Komentiraj...
Vidi sve komentare