To je to što me zanima!

Bivša manekenka (42) raširila se na plaži i pokazala previše

Bivša misica Victoria Silvestedt sunčala se na plaži otoka St. Barts u bijelom bikiniju koji je, zbog njene nezgode poze, otkrio više no što je Victoria planirala
Vidi originalni članak

Victoria Silvstedt (42) odmara se na zvijezdama omiljenom St. Bartsu u društvu prijateljice. Glumica i bivša manekenka na plaži je imala bijeli bikini.

No Victoria se na ležaljci toliko okretala da je u jednom trenu širom raširila noge, a paparazzi su uhvatili priliku te joj uslikali međunožje. Prije toga, Šveđanka je fotografima pokazala i guzu. 

Bivša Miss Švedske vitku liniju često pokazuje i na društvenim mrežama, gdje s pratiteljima dijeli fotografije na kojima pozira u izazovnim kombinacijama. 

- Sretna sam i zdrava nakon prekrasnog odmora na St. Bartsu - napisala je Victoria na Instagramu uz 'fotku' na kojoj pozira na plaži.

Silvstedt iza sebe ima uspješnu manekensku karijeru, tijekom koje je nosila revije za slavne modne kuće poput Diora, Valentina i Chanela. 

- Kad sam počinjala, izgladnjivala sam se kako bih mogla stati u odjeću. Radila sam za divne dizajnere, ali manekenstvo nikada nije bilo za mene. To mi je bilo mučenje. Nikad nisam bila jako mršava, uvijek sam imala obline - ispričala je misica. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • 10.02.2017.

    Baba pokazuje ulaze kuda se ulazi u nju.:))

  • snjegovic111 22.01.2017.

    da

  • Mercedes s klasa 20.01.2017.

    Malo se zapustila

Komentiraj...
Vidi sve komentare