To je to što me zanima!

Bivša manekenka slavila je u stožeru Domovinskog pokreta

Ivančica Pahor je bila odlično raspoložena, zapjevala je sa svojim stranačkim kolegama
Vidi originalni članak

U stožeru Domovinskog pokreta dobre je rezultate slavila i bivša manekenka Ivančica Pahor. Atraktivna brineta je inače bila druga na listi Domovinskog pokreta u trećoj izbornoj jedinici. 

IVANČICA PAHOR JE ZABLISTALA Bivšu misicu dugo nismo vidjeli: Danas je samohrana majka, živi povučeno i vodi uspješan biznis

Ivančica je bila odlično raspoložena, zapjevala je sa svojim stranačkim kolegama. Ipak, kako sada stvari stoje, Ivančica neće ući u Sabor. Na fotografiji se pored nje nalazi Slobodan Prosperov Novak. Inače, povjesničar književnosti, a nekada je bio član stranke 'Bandić Milan 365'.

Prisjetimo se, bivša manekenka posljednjih se godina bavi dizajnom nakita, a u svojim je poslovnim pothvatima bila vrlo uspješna.

U ZAGREBAČKOM KLUBU Bivša manekenka pohvalila se fotkom s Joškom Gvardiolom: 'Ma mogu mu biti mama, ali...'

- U politiku sam odlučila ući jer sam se na svom životnom putu susrela s brojnim preprekama kroz koje prepreke sam stekla veliko iskustvo, a koje iskustvo i te kako može doprinijeti općem dobru. Program moje stranke Domovinski Pokret, upravo odgovara mojim uvjerenjima i željama za boljom Hrvatskom. Vjerujem da svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti općem dobru - rekla je Ivančica uoči izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • toby 18.04.2024.

    Ta dva cucla odjednom

  • bonita finita1 17.04.2024.

    Obzirom gdje si vidimo koliko ti je znanje i intelektualni domet

Komentiraj...
Vidi sve komentare