Show

Komentari 2

Bivšu misicu dugo nismo vidjeli: Danas je samohrana majka, živi povučeno i vodi uspješan biznis

Bivšu misicu dugo nismo vidjeli: Danas je samohrana majka, živi povučeno i vodi uspješan biznis

Ova misica se nakon svojih uspjeha povukla iz javnosti, a svojedobno je diplomirala povijest umjetnosti i posvetila se karijeri slikarice i modne dizajnerice

Bivšu Miss turizma Ivančicu Pahor (39) nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ona se sada pojavila u rovinjskom hotelu Lone gdje je održan izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. 

Ivančica je titulu Miss turizma Hrvatske odnijela 2000. godine, a samo godinu dana kasnije bila je prva pratilja Miss turizma na svjetskom izboru. 

Pahor je na ovom događaju zablistala u dugoj, crvenoj haljini koja je naglasila njezinu zavidnu liniju. U Rovinju je pozirala fotografima sama, ali i u društvu jednog člana žirija, Zorana Veira. Osmijeh joj nije silazio s lica.

Ova misica se nakon svojih uspjeha povukla iz javnosti, a svojedobno je diplomirala povijest umjetnosti i posvetila se karijeri slikarice i modne dizajnerice. Počela je tada izrađivati unikatnu odjeću, traper i torbe, ali izrađuje i  unikatan nakit od tkanine, čipke i perlica.

Često se ranije pisalo kako je u ljubavi nesretna, ali se ipak o njezinom ljubavnom životu nije znalo puno. Samohrana je majka kćeri Une, a s obzirom na to da je tajnovita po pitanju privatnog života ne zna se je li njezino srce slobodno ili sretno zauzeto. 

Modiana

Prisjetimo se, u utorak je pred žirijem u Rovinju bio težak zadatak, a čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske.

Pobjedu je u konačnici odnijela Zagrepčanka, Lennarta Spajić, buduća politologinja koja je žiri oduševila svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021. 

Najčitaniji članci