To je to što me zanima!

Bivša misica I. Petković se školuje i odgaja sina Marka

Ivana Petković Čevra prije četiri mjeseca rodila je prvo dijete. Bivša Miss Hrvatske prošle godine se udala. Dobila je stipendiju za dodatno školovanje
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske prošle se godine udala za dugogodšnjeg dečka Ivana Čevru. Tada je otkrila da će postati majka. Ivana Petković (29) u travnju je rodila sina Marka.
- Deset godina trčala sam za poslom i karijerom, a sada uživam kod kuće. Mark je divna beba. Plače samo ako je gladan - kaže Ivana. Manekenka je rodila prirodnim putem. Sin je, ističe, bio velika beba. Pri porođaju je težio 3900 grama i bio je dug 54 centimetra. U trudnoći je uživala. Udebljala se deset kilograma, koje je izgubila na porođaju. Ivana, koja je otvorila agenciju za fotoprodukciju, još se povremeno bavi manekenstvom. U osmome mjesecu trudnoće odradila je nekoliko kampanja za strano tržište. Nedavno je dobila stipendiju za dodatno školovanje, pa će joj suprug i bake pomoći brinuti se za sina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • predsjednik03 25.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • predsjednik03 25.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • SunTzu 25.08.2010.

    i j bi se dalje skolovao da mi netko placa stan i hranu, fax, \'manikiranje i frizuru\' i izlaske, cuvao bi \'bebu\'......Tak jasno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare