To je to što me zanima!

Bivša mu u rujnu rodila djete, a Hugh već ima novu djevojku

Vječni britanski neženja tvrdi da će biti velika podrška tijekom odgoja kćerkice koju mu je u rujnu rodila bivša djevojka. Glumac ljubi pjevačicu burleske Elise Scmidt
Vidi originalni članak

Glumac je snimljen tijekom posjeta jednomjesečnoj kćerkici koju mu je u rujnu rodila kineska glumica Tinglan Hong (31). Nasmijao se nakon što je vidio brojne fotografe, a u posjetu kćerkici Hugh Grant (51) zadržao se svega 45 minuta. Grant, koji trenutačno snima film u Berlinu, iskoristio je jednodnevnu pauzu kako bi posjetio kćer u Velikoj Britaniji. Vječni britanski neženja postao je otac djevojčice koja je plod njegove kratkotrajne veze s Tinglan Hong koja je 20 godina mlađa od njega. Bivši par nije planirao trudnoću, no 26. rujna kineska glumica rodila je djevojčicu čije ime još nije poznato.

- Hugh Grant je ushićen zbog rođenja djevojčice. On i majka djeteta imali su kratkotrajnu aferu i iako beba nije bila planirana, Hugh ne može biti sretniji. Majka djeteta i on raspravili su o svemu i u prijateljskom su odnosu - izjavio je glumčev glasnogovornik. 

Kupio joj je kuću i daje joj vrijedne poklone

Glumac je Tinglan i djetetu kupio kuću vrijednu 1.2 milijuna funti (10,4 milijuna kuna) udaljenu oko 1600 metara od njegovog doma. Imanje u Fulhamu u srpnju je kupila glumčeva rođakinja Flora Hood, tri mjeseca prije nego je kineska glumica rodila. Hood je odbila komentirati zašto je kupila kuću u Grantovo ime. Prije nešto više od godinu dana Tinglan je živjela u malenom iznajmljenom apartmanu u predgrađu New Malden u Surreyju. U novi dom uselila se prije rođenja kćeri u privatnoj Portland bolnici. Grant je vezu s Tinglan, koja sada vozi Mercedes vrijedan 40 tisuća funti (347 tisuća kuna) i nosi dizajnersku odjeću poput cipela Christiana Louboutina, opisao kratkotrajnom aferom.

Hugh se tijekom veze s Tinglan viđao i s drugim ženama

Iako više nisu u vezi, njegov glasnogovornik izjavio je da će glumici biti velika podrška u odgoju djeteta. Glumac i ona prohodali su u siječnju. Snimljeni su kako se ljube u pubu u Kensingtonu nedaleko od njegova doma. Dok su bili zajedno Tinglan je doznala da se Grant viđa i s drugim ženama. U travnju su viđeni zajedno u koktel baru nedaleko od njezine kuće, a ona je tada snimljena s trudničkim trbuhom.

Kineska glumica odrasla je u kineskoj provinciji Zhejiang, a majka joj je uspješna poslovna žena. Njezini školski prijatelji opisuju je kao buntovnu učenicu koja je ostavila obitelj i započela novi život u Engleskoj. Susjedi pokraj stana u New Maldenu gdje je prije živjela opisuju je kao djevojku koja je imala dobar društveni život. Na kineskim blogovima obožavatelji opisuju Hugha velikim plejbojem kojem treba sloboda i koji ne može biti samo s jednom ženom dok neki misle da Kineskinja nije imala nikakve šanse da ga zadrži s obzirom da to nije uspjelo fantastičnoj ženi poput Elizabeth Hurley. 

Ljubi 21-godišnju pjevačicu burleske

Nekoliko dana nakon što se vratio iz Londona gdje je posjetio kćer, glumac je viđen u društvu pjevačice burleske Elise Schimdt (21). Grant je s Njemicom večerao u restoranu u Berlinu. Nakon toga, zajedno su prošetali držeći se ruku pod ruku. Prema pisanju njemačkog Bilda zajedno su ušli u taksi i ljubili se na zadnjem sjedištu. Elise tvrdi da je s Hughom veže isključivo prijateljstvo i da među njima nema ničeg više od toga.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pernica 03.11.2011.

    ne opravdavam njegove postupke, ali bar je otišao posjetiti, pa makar i tih 45 min.koliko su napisali novinari!!!!!! naš Goran Višnjić svoju kćer još NIKAD nije ni vidio uživo, jedva je i priznao uz pritisak suda!!!!! ako je to plod neželjene trudnoće, onda me ne čudi njihovo ponašanje iako mislim ako nisi koristio kontracepciju MORAŠ ODGOVARAT za svoje postupke!!!!!! svi muškarci bi to morali skužit!!!!! ako je to vaše djete, pružite mu očinsku ljubav kakvu zaslužuje!!!!! amen!

  • beba79 03.11.2011.

    Kupit cu ti kucu i davati skupe poklone a ti samo suti i nista ne zahtijevaj...a sta je sa ocinskom ljubavi koje dijete treba....zadrzao se 45 min...ma fuj

  • blackula9 03.11.2011.

    jebivjetar, sperminator

Komentiraj...
Vidi sve komentare