Obavijesti

Show

Komentari 7

Bivša mu u rujnu rodila djete, a Hugh već ima novu djevojku

Bivša mu u rujnu rodila djete, a Hugh već ima novu djevojku
3

Vječni britanski neženja tvrdi da će biti velika podrška tijekom odgoja kćerkice koju mu je u rujnu rodila bivša djevojka. Glumac ljubi pjevačicu burleske Elise Scmidt

VIDEO

Glumac je snimljen tijekom posjeta jednomjesečnoj kćerkici koju mu je u rujnu rodila kineska glumica Tinglan Hong (31). Nasmijao se nakon što je vidio brojne fotografe, a u posjetu kćerkici Hugh Grant (51) zadržao se svega 45 minuta. Grant, koji trenutačno snima film u Berlinu, iskoristio je jednodnevnu pauzu kako bi posjetio kćer u Velikoj Britaniji. Vječni britanski neženja postao je otac djevojčice koja je plod njegove kratkotrajne veze s Tinglan Hong koja je 20 godina mlađa od njega. Bivši par nije planirao trudnoću, no 26. rujna kineska glumica rodila je djevojčicu čije ime još nije poznato.

- Hugh Grant je ushićen zbog rođenja djevojčice. On i majka djeteta imali su kratkotrajnu aferu i iako beba nije bila planirana, Hugh ne može biti sretniji. Majka djeteta i on raspravili su o svemu i u prijateljskom su odnosu - izjavio je glumčev glasnogovornik. 

Kupio joj je kuću i daje joj vrijedne poklone

Glumac je Tinglan i djetetu kupio kuću vrijednu 1.2 milijuna funti (10,4 milijuna kuna) udaljenu oko 1600 metara od njegovog doma. Imanje u Fulhamu u srpnju je kupila glumčeva rođakinja Flora Hood, tri mjeseca prije nego je kineska glumica rodila. Hood je odbila komentirati zašto je kupila kuću u Grantovo ime. Prije nešto više od godinu dana Tinglan je živjela u malenom iznajmljenom apartmanu u predgrađu New Malden u Surreyju. U novi dom uselila se prije rođenja kćeri u privatnoj Portland bolnici. Grant je vezu s Tinglan, koja sada vozi Mercedes vrijedan 40 tisuća funti (347 tisuća kuna) i nosi dizajnersku odjeću poput cipela Christiana Louboutina, opisao kratkotrajnom aferom.

Hugh se tijekom veze s Tinglan viđao i s drugim ženama

Iako više nisu u vezi, njegov glasnogovornik izjavio je da će glumici biti velika podrška u odgoju djeteta. Glumac i ona prohodali su u siječnju. Snimljeni su kako se ljube u pubu u Kensingtonu nedaleko od njegova doma. Dok su bili zajedno Tinglan je doznala da se Grant viđa i s drugim ženama. U travnju su viđeni zajedno u koktel baru nedaleko od njezine kuće, a ona je tada snimljena s trudničkim trbuhom.

Kineska glumica odrasla je u kineskoj provinciji Zhejiang, a majka joj je uspješna poslovna žena. Njezini školski prijatelji opisuju je kao buntovnu učenicu koja je ostavila obitelj i započela novi život u Engleskoj. Susjedi pokraj stana u New Maldenu gdje je prije živjela opisuju je kao djevojku koja je imala dobar društveni život. Na kineskim blogovima obožavatelji opisuju Hugha velikim plejbojem kojem treba sloboda i koji ne može biti samo s jednom ženom dok neki misle da Kineskinja nije imala nikakve šanse da ga zadrži s obzirom da to nije uspjelo fantastičnoj ženi poput Elizabeth Hurley. 

Ljubi 21-godišnju pjevačicu burleske

Nekoliko dana nakon što se vratio iz Londona gdje je posjetio kćer, glumac je viđen u društvu pjevačice burleske Elise Schimdt (21). Grant je s Njemicom večerao u restoranu u Berlinu. Nakon toga, zajedno su prošetali držeći se ruku pod ruku. Prema pisanju njemačkog Bilda zajedno su ušli u taksi i ljubili se na zadnjem sjedištu. Elise tvrdi da je s Hughom veže isključivo prijateljstvo i da među njima nema ničeg više od toga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu