To je to što me zanima!

Bivša o Mini Meju: Tretirao me kao roba i bio ovisan o seksu

Naš prvi spoj je bio kod njega doma, a gledali smo 'Američkog Idola' i igrali video igre. Tad je živio u kući koja je bila posebno dizajnirana za njega, s minijaturnim namještajem, prisjetila se glumica Ranae
Vidi originalni članak

Mjesec dana nakon smrti glumca Vernea Troyera, poznatog po ulozi Mini Meja u filmu Austin Powers, britanski The Mirror ponovno je objavio intervju iz 2009. s njegovom bivšom zaručnicom, glumicom Ranae Shrider (35). Shrider u intervjuu priča kako je funkcionirala veza sa samo 81 centimetar visokim glumcem, te progovara o njegovoj 'tamnoj strani'. 

VERNE TROYER Početkom mjeseca završio u bolnici: Umro je 'Mini Me' (49)

Bivši zaručnici upoznali su se prije devet godina na proslavi Nove godine te ubrzo uselili u zajednički stan u Los Angelesu.

OBITELJ U ŠOKU Mini Me hitno završio u bolnici: Glumac je bio pijan i suicidalan

- Platila sam pola najamnine misleći kako će on biti dovoljno galantan da to odbije, no nije - ispričala je Shrider koja je u to vrijeme radila kao konobarica. Dodala je kako postoje dvije strane glumca - zabavna i duhovita, te 'mračna i zlobna' strana kroničnog alkoholičara neugodne naravi kakvog je ona imala prilike upoznati.

MOJA HRPA JE VEĆA Provocira 50 Centa: Mini Me pozirao pokraj hrpe novčanica

Shrider je u intervjuu istaknula i da je Troyer bio iznimno škrt, što potvrđuju i njihove zaruke koje je glumac organizirao u restoranu brze prehrane, a njoj je poklonio plastični prsten.  

- Jednom me za Valentinovo nazvao da mi kaže da mi je kupio dijamantni prsten no na kraju ga je navodno izgubio na putu kući. Naravno da mu nisam povjerovala - priča Ranae koja je tu večer ipak s glumcem 'pokušavala pronaći prsten po njegovim torbama'. 

Show Mini Me orgijao na Playboy zabavi kod Hugha Hefnera

Inače visoka 167 centimetara, Shrider dodaje i da ju je glumac 'tretirao kao roba', da je previše pio, i stalno prolazio kroz burne promjene raspoloženja. Par je ostao zajedno do srpnja 2008., a veza je propala nakon što je Troyer, bez njezinog pristanka, na internet stavio njihovu snimku seksa.

- Naš prvi spoj je bio kod njega doma, a gledali smo 'Američkog Idola' i igrali video igre. Tad je živio u kući koja je bila posebno dizajnirana za njega, s minijaturnim namještajem i prekidačima za svjetla gdje ih je glumac mogao dohvatiti - prisjetila se Ranae i priznala da ju glumac nikada nije seksualno privlačio. 

- Iskreno, većina noći je bila užasna. Zatvarala sam oči i mislila o seksu kao o dobrotvornom radu, kao o nečemu što bih 'obavila' zbog njega - rekla je glumica i dodala da su u cijeloj vezi vodili ljubav samo desetak puta, jer je ona uvijek pronalazila izgovore.

- Bila sam mu asistentica i kuharica, čak sam otvarala i pisma fanova i slala im odgovore u njegovo ime, dok je on po internetu tražio što se o njemu piše. Ipak, nikad mi se nije zahvalio  - zaključila je nekadašnja zaručnica pokojnog Troyera.

VIDI OVO: 7 grešaka koje cure rade u seksu!

Troyer je umro u 49. godini u Los Angelesu, 20-ak dana nakon što je primljen u bolnicu zbog alkoholizma i depresije. Iako se pretpostavlja daje umro od trovanja alkoholom, uzrok njegove smrti javnosti nije poznat, budući da nisu objavljeni rezultati toksikološkog nalaza. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • OtoFilipović 26.05.2018.

    A baš se udala iz ljubavi...

  • Ljenjuškanje 25.05.2018.

    Covjece. Ok ja nisam za pljuvanne po ljudima na temelju izgleda...ali ako si s njim bila bila si dobrovoljno. Cemu sad posmrtno covjeka blatit!?

  • Jedan_dečko 24.05.2018.

    Dodala je kako postoje dvije strane glumca - zabavna i duhovita, te 'mračna i zlobna', pa to su cetri strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare