Obavijesti

Show

Komentari 64

Bivša o Mini Meju: Tretirao me kao roba i bio ovisan o seksu

Bivša o Mini Meju: Tretirao me kao roba i bio ovisan o seksu
7

Naš prvi spoj je bio kod njega doma, a gledali smo 'Američkog Idola' i igrali video igre. Tad je živio u kući koja je bila posebno dizajnirana za njega, s minijaturnim namještajem, prisjetila se glumica Ranae

VIDEO

Mjesec dana nakon smrti glumca Vernea Troyera, poznatog po ulozi Mini Meja u filmu Austin Powers, britanski The Mirror ponovno je objavio intervju iz 2009. s njegovom bivšom zaručnicom, glumicom Ranae Shrider (35). Shrider u intervjuu priča kako je funkcionirala veza sa samo 81 centimetar visokim glumcem, te progovara o njegovoj 'tamnoj strani'. 

Početkom mjeseca završio u bolnici: Umro je 'Mini Me' (49)
Početkom mjeseca završio u bolnici: Umro je 'Mini Me' (49)

Bivši zaručnici upoznali su se prije devet godina na proslavi Nove godine te ubrzo uselili u zajednički stan u Los Angelesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mini Me hitno završio u bolnici: Glumac je bio pijan i suicidalan
Mini Me hitno završio u bolnici: Glumac je bio pijan i suicidalan

- Platila sam pola najamnine misleći kako će on biti dovoljno galantan da to odbije, no nije - ispričala je Shrider koja je u to vrijeme radila kao konobarica. Dodala je kako postoje dvije strane glumca - zabavna i duhovita, te 'mračna i zlobna' strana kroničnog alkoholičara neugodne naravi kakvog je ona imala prilike upoznati.

Provocira 50 Centa: Mini Me pozirao pokraj hrpe novčanica
Provocira 50 Centa: Mini Me pozirao pokraj hrpe novčanica

Shrider je u intervjuu istaknula i da je Troyer bio iznimno škrt, što potvrđuju i njihove zaruke koje je glumac organizirao u restoranu brze prehrane, a njoj je poklonio plastični prsten.  

- Jednom me za Valentinovo nazvao da mi kaže da mi je kupio dijamantni prsten no na kraju ga je navodno izgubio na putu kući. Naravno da mu nisam povjerovala - priča Ranae koja je tu večer ipak s glumcem 'pokušavala pronaći prsten po njegovim torbama'. 

Mini Me orgijao na Playboy zabavi kod Hugha Hefnera
Mini Me orgijao na Playboy zabavi kod Hugha Hefnera

Inače visoka 167 centimetara, Shrider dodaje i da ju je glumac 'tretirao kao roba', da je previše pio, i stalno prolazio kroz burne promjene raspoloženja. Par je ostao zajedno do srpnja 2008., a veza je propala nakon što je Troyer, bez njezinog pristanka, na internet stavio njihovu snimku seksa.

Reddit

- Naš prvi spoj je bio kod njega doma, a gledali smo 'Američkog Idola' i igrali video igre. Tad je živio u kući koja je bila posebno dizajnirana za njega, s minijaturnim namještajem i prekidačima za svjetla gdje ih je glumac mogao dohvatiti - prisjetila se Ranae i priznala da ju glumac nikada nije seksualno privlačio. 

 

Found an intruder in my house this morning! #therecanonlybeone

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

- Iskreno, većina noći je bila užasna. Zatvarala sam oči i mislila o seksu kao o dobrotvornom radu, kao o nečemu što bih 'obavila' zbog njega - rekla je glumica i dodala da su u cijeloj vezi vodili ljubav samo desetak puta, jer je ona uvijek pronalazila izgovore.

Verne Troyer alcohol addiction

- Bila sam mu asistentica i kuharica, čak sam otvarala i pisma fanova i slala im odgovore u njegovo ime, dok je on po internetu tražio što se o njemu piše. Ipak, nikad mi se nije zahvalio  - zaključila je nekadašnja zaručnica pokojnog Troyera.

VIDI OVO: 7 grešaka koje cure rade u seksu!

 

It is with great sadness and incredibly heavy hearts to write that Verne passed away today. Verne was an extremely caring individual. He wanted to make everyone smile, be happy, and laugh. Anybody in need, he would help to any extent possible. Verne hoped he made a positive change with the platform he had and worked towards spreading that message everyday. He inspired people around the world with his drive, determination, and attitude. On film & television sets, commercial shoots, at comic-con’s & personal appearances, to his own YouTube videos, he was there to show everyone what he was capable of doing. Even though his stature was small and his parents often wondered if he’d be able to reach up and open doors on his own in his life, he went on to open more doors for himself and others than anyone could have imagined. He also touched more peoples hearts than he will ever know. Verne was also a fighter when it came to his own battles. Over the years he’s struggled and won, struggled and won, struggled and fought some more, but unfortunately this time was too much. During this recent time of adversity he was baptized while surrounded by his family. The family appreciates that they have this time to grieve privately. Depression and Suicide are very serious issues. You never know what kind of battle someone is going through inside. Be kind to one another. And always know, it’s never too late to reach out to someone for help. In lieu of flowers, please feel free to make a donation in Verne’s name to either of his two favorite charities; The Starkey Hearing Foundation and Best Buddies. Photo by @paulmobleystudio

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on

Troyer je umro u 49. godini u Los Angelesu, 20-ak dana nakon što je primljen u bolnicu zbog alkoholizma i depresije. Iako se pretpostavlja daje umro od trovanja alkoholom, uzrok njegove smrti javnosti nije poznat, budući da nisu objavljeni rezultati toksikološkog nalaza. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija