To je to što me zanima!

Bivša prijateljica: Melania ne podnosi Ivanku i Michelle...

Wolkoff je karijeru počela 1998. godine u 'Vogueu', gdje ju je Anne Wintour angažirala kao svoju asistenticu i s vremenom je napredovala do vodeće osobe za posebne evente
Vidi originalni članak

Kako i svako prijateljstvo iz interesa, tako je i ono između Melanie Trump (50) i njezine donedavne savjetnice Stephanie Winston Wolkoff, završilo biografskom knjigom koja otkriva brojne spletke u obitelji Trump. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak, 1. rujna izlazi knjiga 'Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom' koju potpisuje Wolkoff i u kojoj je otkrila netrpeljivost između Melanie i Ivanke, Trumpove kćeri iz prvog braka, kao i netrpeljivost prema svojoj prethodnici Michelle Obama. 

Wolkoff piše da je Melanijina opsesija bila kako izgurati Ivanku iz kadra na službenim fotografijama. 

- Njihov odnos uvijek je bio zategnut, a Ivanku je posprdno nazivala 'princezom'. U jednoj SMS poruci napisala je 'Znaš da je zmija' - kaže.  

Također, uoči useljenja u Bijelu kuću, Melanija je rekla da neće u nju ući prije no što se zamijene svi tuševi i WC školjke koje su koristili Obame. Nije odgovarala na pitanja o svom braku.

PREKINULI NATJECANJE Trump prozvao NBA da postaje politička organizacija

- Svako takvo pitanje je izbjegavala i odgovarala protupitanjima o meni, mojem braku, mojoj djeci i mužu, te je bila fascinirana mojom karijerom, piše Wolkoff, čiji je angažman u Bijeloj kući počeo tjedan dana nakon Trumpove inauguracije 20. siječnja 2017. godine i to kao Melanijina savjetnica za razna društvena događanja.  

Druženje i prijateljstvo dvije žene počelo je puno prije no što je Melania postala prva dama. Wolkoff je karijeru počela 1998. godine u 'Vogueu', gdje ju je Anne Wintour angažirala kao svoju asistenticu i s vremenom je napredovala do vodeće osobe za posebne evente. Tako je počela širiti krug poznanstava među bogatim i slavnim Amerikancima, pa je upoznala i Melaniu Trump.

Nakon što se 2000. udala za nekretninskog mogula Davida Wolkoffa, Stephanie Winston nastavila je raditi u 'Vogueu', a onda je otišla iz magazina i tu počinje njezin pad. Njezino ime ipak u svijetu bogatih i slavnih nije značilo toliko kao kad je iza nje stajala Anne Wintour. 

S vremenom je pokrenula svoju agenciju za organiziranje evenata, a u prijateljstvu s Melaniom Trump vidjela je mogućnost da vrati ugled i proširi poslove. No, početkom ove godine New York Times je objavio tekst u kojem je pisalo da je Bijela kuća papreno plaćala usluge Stephanie Winston Wolkoff – ukupno oko 26.000.000 dolara. 

Nakon toga, suradnja s njom je ubrzo bila gotova. Stephanie Winston Wolkoff izgubila je i ugled u modnom svijetu u kojem većina javno podržava demokrate. 

Nakon svega, iskoristila je mogućnost dobre zarade u objavljivanju skrivenih tajni svoje bivše prijateljice Melanije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Braslav 29.08.2020.

    Dajte neki trač o zaboravljivom i čudnovatom Bidenu, ima pregrešt materijala...

  • 29.08.2020.

    Ne podnosi ona ni zakonitog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare