To je to što me zanima!

Bivša seks-bomba sad se moli u Međugorju: Srce mi je puno

NOVI ŽIVOT Simona Ištvanović ne osvrće se na burnu prošlost, s kćeri Gabi svaki dan ide u crkvu. Prije posjeta Međugorju Simona je mezimicu odvela na ljetovanje
Vidi originalni članak

Nekad glasna i bez dlake na jeziku, Simona Ištvanović (30) uskoro će proslaviti četvrtu godišnjicu odlaska u Tabor u franjevačkom samostanu u Samoboru.

- Srce mi je puno. Iako sam bila grešna i slaba, naš predivni Bog me ljubi i svaki dan iznova zove k sebi - napisala je Simona ispod fotografija iz Međugorja koje je objavila na društvenoj mreži. Nekadašnjoj kraljici Hrvatske i bivšoj supruzi Ante Gotovca (45) to je bio četvrti posjet svetištu u Bosni i Hercegovini.

Nekad platinasta plavuša koja je rado pokazivala obline, eksperimentirala s drogama i bila u paklu orgija, već neko vrijeme je čedna brineta koju jedva prepoznaju na ulici. Osim što se riješila poroka, bivša je manekenka patila i od poremećaja prehrane. Simona je, kaže, sve prebrodila posvetivši se vjeri te nikad nije bila sretnija i zadovoljnija. Njezin životni stil prihvatila je i kći Gabi (8). Djevojčica svaki dan s mamom ide u crkvu, a najesen će krenuti u drugi razred. Prvu školsku godinu je, doznajemo, završila s čistim peticama, a najviše je zanima crtanje.

Prije posjeta Međugorju Simona je mezimicu odvela na ljetovanje. Majka i kći uživale su u Zadru, a do kraja ljetnih praznika će, doznajemo, još koji put posjetiti jadransku obalu.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • 11.08.2014.

    Vodi malu svaki dan u crkvu. Da li je to maltretiranje djeteta? OK, jednom tjedno....ali svaki dan????

  • Vjerujem_1 11.08.2014.

    Simona je naša Marija Magdalena! Radujem se zbog nje! Tabor je mjesto ljubavi i mira, drago mi je što ju je Bog tamo pozvao.

  • hercegovacki purger 10.08.2014.

    jest se ona preobratila al po njenim slikama na fejsu se vidi da u njoj jos zivi ono nesto k-u-rv-anjsko, ne moze ona bez toga,ona sama zna koliko ju to vuce i sta se s njom desava,i na ovaj nacin zeli biti u centru paznje,njoj je potrebna paznja i slava bez obzira na koji nacin se to desava,mislim da ona kroz promociju svog preobracenja samo zadovoljava tu potrebu u sebi da bude u centru paznje,njeno preobracenje nije iskreno nego iz to cini iz osobnih potreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare