To je to što me zanima!

Bivša supruga Borisa Beckera: 'On je narcisoidni egoist, želi me uništiti, ali ne dam mu...'

Ostavila sam ga 2018. i on mi to nikad neće oprostiti. Ne ostavljaš Borisa Beckera. Od tada me želi uništiti, rekla je Lilly
Vidi originalni članak

Umirovljeni tenisač Boris Becker (55) bio je u braku s bivšom nizozemskom manekenkom Lilly Becker (47) gotovo deset godina. Rastali su se 2018., a ona je sada progovorila o njihovom burnom braku te je tvrdila da ju Becker pokušava uništiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lilly je šesterostrukog pobjednika Grand Slama nazvala 'narcisoidnim egoistom' u intervjuu s njemačkim Bildom. Također je tvrdila da je u njihovom devetogodišnjem braku bio nevjeran. 

- Ostavila sam ga 2018. i on mi to nikad neće oprostiti. Ne ostavljaš Borisa Beckera. Od tada me želi uništiti - rekla je Lilly te dodala da nakon toga nije imala ni centa i nije znala što da učini. Otkrila je da su ona i zajednički sin Amadeusa (13) prvu noć proveli na klupici. 

KOMENTIRAT ĆE MEČEVE Mjesec dana nakon izlaska iz zatvora Becker dobio posao

Inače, tenisač je osim po sportskim uspjesima poznat po burnom i skandaloznom životu. Prošle je godine završio u zatvoru zbog zbog skrivanja imovine vrijedne 2.5 milijuna funti i proglašenja bankrota. Nakon što je prijevremeno pušten iz zatvora, vratio se u Njemačku i tvrdio da se 'promijenio i popravio'.

O Beckeru se snimao dokumentarac čija je premijera najavljena za 13. srpnja. U dokumentarcu je progovorila i Lilly, koja je otkrila dramatične detalje iz njegove prošlosti.  Također je rekla da zna da se Becker boji toga što će se o njemu reći u dokumentarcu. 

OPLELA PO BIVŠEM TENISAČU Bivša supruga Borisa Beckera: 'On je vrag! Napustio je sina'

- Navikao je da može upravljati i manipulirati drugima. Ali neću mu dopustiti da mi stavi brnjicu, čak i ako opet krene na mene sa svojim odvjetnicima. Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnijeti njegove laži i loš karakter. Nisam dobila odgovore na svoja pitanja. Jednostavno se više nije dobro ponašao prema meni - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Robert Plant 06.07.2023.

    Ja za ovu nikad čuo prije nego što je bila s Beckerom.

  • 06.07.2023.

    Koji lik misli ako je poznad da nesto veijedi ovakvi su mi najbolji dotaknes nebo i onda kopas po kantama😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare