To je to što me zanima!

Bivša supruga Borisa Novkovića se oglasila u videu: 'Kada imaš posla s narcisoidnom osobom...'

Iris Volf godinama je držala svoj profil, na društvenoj mreži Instagram, zaključan. Često objavljuje i brojne privatne trenutke
Vidi originalni članak

Manekenka Iris Volf ponovno je otključala svoj Instagram profil, a objava koju je privukla pažnju bila je ona o narcisoidnim osobama.

- Kad imaš posla s narcisoidnom osobom - pisalo je u videu koji je zapravo isječak iz spota za pjesmu 'Sometimes', pjevačice Britney Spears.

Ne zna se kome je upućena objava.

Često objavljuje fotografije iz privatnog života i pokazuje kako provodi slobodno vrijeme. No nekoliko godina Iris je svoj Instagram profil, na kojem je trenutno prati oko 360 ljudi, držala zaključan. 

NE PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV Ovo su sve bivše ljubavi Borisa Novkovića: Četiri puta se ženio

Iris je manekensku karijeru započela u agenciji Midikenn. Godine 2015. bila je druga pratilja Miss Zagreba i Zagrebačke županije, a godinu dana kasnije proglašena je najseksi Hrvaticom. Tijekom 2017. i 2018. godine vodila je emisiju Lotto Instant Win.

Prisjetimo se, Iris je i bivša supruga Borisa Novkovića (55). Glazbenik je tek nedavno stao na kraj šuškanjima o razvodu od 25 godina mlađe Volf. 

- Iris i ja smo se razveli 2020. godine, ali nisam s time htio ići u javnost. Trenutačno mi je najvažnije imati mir - potvrdio je Novković. 

Početkom ove godine je manekenka s poštanskog sandučića u zgradi na njenoj zagrebačkoj adresi maknula i prezime Novković

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kirby30 14.11.2023.

    A on samo veli s preko 5 banki na grbi ili kolko već ima i kolko propalih veza i brakovai ili koliko već ima da vjeruje u ljubav😂😂

  • sanjakorać 13.11.2023.

    rekla sam ja da se on ne bu smiril dok ne vrate Tamaru.kvragu više i onaj koji ju je fkral.vrati čovjeku curu!

  • mousse 13.11.2023.

    Daleko je on od narcisa, iskompleksiran, alkoholičar koji svoj frustracije ispucava šakama na ženi i djeci, i klanja se bogu Braci...konačno da ga netko razotkrije dok mediji šute, a sve znaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare