To je to što me zanima!

Bivša supruga frontmena Iron Maidena pronađena je mrtva...

Detalji tragedije zasad nisu poznati, a na mjesto nesreće poslane su dvije ekipe hitne pomoći. Prva je stigla u roku dvije minute. Nažalost, Paddy je tada već bila mrtva
Vidi originalni članak

Tragedija u obitelji frontmena Iron Maidena, Brucea Dickinsona (61). Tijelo njegove bivše supruge Paddy Bowden pronađeno je u njihovom nekadašnjem domu u londonskom Chiswicku, javlja The Sun.

Detalji tragedije zasad nisu poznati, a na mjesto nesreće poslane su dvije ekipe hitne pomoći. Prva je stigla u roku dvije minute. Nažalost, Paddy je tada već bila mrtva. O svemu se oglasio i sam glazbenik.

- Ovo je strašna tragedija koja je po svemu sudeći nesretan slučaj. Razoreni smo ja i naša djeca, Austin, Griffin te Kia. Iz poštovanja prema Paddy nećemo dalje komentirati ovo izuzetno teško i bolno razdoblje za našu obitelj - poručio je pjevač.

U BRAKU BILI 30 GODINA Frontmen Iron Maidena ostavio je suprugu radi obožavateljice

Inače, roker trenutačno živi s fitness instruktoricom Leanom Dolci zbog koje je nedavno ostavio suprugu s kojom je bio gotovo 30 godina u braku. 

Iako su mu mnogi to zamjerili, par je nastavio uživati u zajedničkom životu ne obazirući se na zle jezike.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JusticeLeague 19.05.2020.

    Nakon više od 30 godina ostaviš ženu koja ti je podarila troje djece, i to ju ostaviš zbog neke male koja se nije niti rodila kad ste vi započeli. Možae li se to nazvati pedofilijom ? Ne znam. Ali zlo sigurno jest.

  • škver 19.05.2020.

    Stiče će i tebe karma.

  • kung fu panda 18.05.2020.

    I bio lje da ne.komentira izdao je na najgori način

Komentiraj...
Vidi sve komentare