To je to što me zanima!

Bivša supruga milijardera sa zaručnikom odmara na Mljetu

Par je na Mljetu iznajmilo bicikle i otok su razgledavali pedalirajući, a pridružilo im se i sedmero prijatelja. Društvo se nakon razgleda otoka opustilo kupajući se u moru
Vidi originalni članak

Na Jadranu se odmara Daša Žukova (38), urednica modnog časopisa Garage Magazine i bivša žena ruskog oligarha i vlasnika Chelsea, Romana Abramoviča (52).

Ruskinja se na Instagramu pohvalila fotografijom s Mljeta, kamo je stigla u društvu zaručnika, grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa. Daša i Stavros najprije su krstarili Italijom, a potom su skrenuli prema Hrvatskoj.

Par je na Mljetu iznajmilo bicikle i otok su razgledavali pedalirajući, a pridružilo im se i sedmero prijatelja. Društvo se nakon razgleda otoka opustilo kupajući se u moru.

ZAVEDI ME, RAZVEDI ME Iskeširali su milijune: Ovo su najskuplji razvodi celebrityja

Grčki milijarder kleknuo je prije dva mjeseca na rođendanskoj zabavi Ruskinje, a prema riječima izvora iz Daily Maila par pred oltar planira već ove godine.

Daša iz devetogodišnjeg braka s Abramovičem ima dvoje djece, sina Aarona Alexandera i kćer Leah Lou. Dok je Abramovič od nje bio stariji 14 godina, novi odabranik je pet godina mlađi. Njihove prve zajedničke fotke na kojima se ljube, objavio je španjolski Vanity Fair, nakon čega su priopćenjem potvrdili vezu.

Niarchosu ovo nije prva bogata i lijepa partnerica. Javnosti su poznate njegove veze sa starletom i nasljednicom Paris Hilton (38) te glumicom Mary-Kate Olsen (33) koja je 2005. godine upoznala Paris sa svojim dečkom Niarchosom, a ova joj ga je preotela.

Nakon razvoda s Abramovičem Daša je dobila veliko nasljedstvo. Naime, prošlog ljeta ruski milijarder prepisao joj je nekretninu na Upper East Sideu u New Yorku na Dašu. Nekretnina vrijedi 600 milijuna kuna, a nastala je spajanjem tri kuće.

Najprije je Roman na bivšu suprugu prepisao tri kuće čija se vrijednost procjenjivala na 470 milijuna kuna. Zatim je dodao još jednu za 105 milijuna kuna, a onda je uz dozvolu komisije odlučeno da se tri kuće spoje u jednu 'megavilu'. 

Uz sve ovo, Abramovič je na Dašu prepisao još četvrti kat zgrade koji vrijedi 6,3 milijuna kuna te stan na prvom katu nekoliko zgrada dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • hbcro7 10.08.2019.

    Ona je također hodala i sa Maratom Safinoom jedno vrijeme, a što se tiče love i ona je iz bogate obitelji, otac trgovac oružjem i naftom.

  • Clavdia 10.08.2019.

    Dasa je najjaca :)))

  • It's kišing 10.08.2019.

    S milijardera na milijardera... Čuj to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare