To je to što me zanima!

Bivša supruga našeg sportaša pojavila se u 'Braku na prvu': 'Dijelimo samo pristojne scene'

Influencerica Ana Ude pojavila se u showu 'Brak na prvu' kao kuma kandidatkinje Nikoline Dianežević, koja se vjenčala s Antonom
Vidi originalni članak

Influencerica Ana Ude javnosti je poznata kao bivša supruga našega gimnastičara Filipa Ude. Tijekom braka dobili su kći Evu, no razveli su se 2020. Ipak, ostali su u dobrim odnosima te zajedno odgajaju kći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Ude (@ana_ude)

Influencerica se sada pojavila u showu 'Brak na prvu' kao kuma kandidatkinje Nikoline Dianežević. Nikolina je objavila video koji ima kao uspomenu na to iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina Dianezevic (@nikolina.dianezevic)

- Video iz ‘vremenske kapsule‘. Kratki rezime divnog i ludog vikenda i djevojačke koju mi je organizirala moja najdivnija kuma prije ulaska u b(m)rak. Na videu su naravno samo pristojne scene, ali moram priznati bilo ih je par i u maniri filma ‘Mamurluk‘. Baš kako i treba biti zadnjeg vikenda prije ulaska u bračne vode, i to još s neznancem. A sad smo spremne da me udamo!” - napisala je mladenka.

Ani ovo nije prvo pojavljivanje na televiziji. Prije nekoliko godina je sudjelovala u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - peci!'.

ANA SE POHVALILA Bivša supruga našeg srebrnog olimpijca otkrila novog dečka: 'Kad dragi pristane na fotku!'

- Imam jako puno dobrih uspomena iz showa. Najviše na ljude koji su mi dan danas prijatelji, a tamo sam ih upoznala. Puno toga sam naučila, primjerice raditi neka tijesta poput lisnatog koje je dosta komplicirano za napraviti. Definitivno bih ponovno voljela okušati se u nečem takvom jer mislim da sam sada puno spremnija, puno samouvjerenija, ali bilo mi je super - prisjetila se 2022. za RTL.

Prisjetimo se, prije dvije godine Ana se pohvalila s novopečenim partnerom Petrom Herakovićem. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana.

ANA I FILIP UDE VIŠE NISU SKUPA Influencerica iskreno o razvodu od našeg srebrnog olimpijca: 'Sad imam jedan sretan odnos'

- Kad je hrana toliko dobra da čak i moj dragi pristane na fotku - napisala je Ana uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. 

Za tu prigodu odjenula zelenu kožnu haljinu, a Petar usku smeđu majicu koja je istaknula njegove bicepse. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S NATAŠOM JANJIĆ MEDANČIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 32

  • gojko ercegovac 09.02.2024.

    Zena ifluenserica ili blogerica To je zanimanje gdje te zene sviraju kurcccuu

  • liliZG2.0 08.02.2024.

    imala je zelenu kožnu haljinu, a on....... kao da slušam milku babović sa prijenosa Zlatne piruete, dok su nam televizori bili crno bijeli.

  • 20 Fritula + Magare 08.02.2024.

    Fuj😞

Komentiraj...
Vidi sve komentare