Obavijesti

Show

Komentari 24

Influencerica iskreno o razvodu od našeg srebrnog olimpijca: 'Sad imam jedan sretan odnos'

Influencerica iskreno o razvodu od našeg srebrnog olimpijca: 'Sad imam jedan sretan odnos'
5

Zasad je sve super, malo sam se zacrvenila... Imali smo puno zajedničkih prijatelja Filip i ja pa je bilo neminovno da se sretnemo, ali sreli smo se u kafiću i sve je u redu, otkrila je Ana

VIDEO

Bivša supruga gimnastičara Filipa Udea (35), Ana Ude, javnosti je najpoznatija po sudjelovanju u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan, - peci!', a sad je otvorila dušu o razvodu s jednim od naših najboljih gimnastičara. U intervjuu za RTL progovorila je o rastavi, novoj ljubavi, poslu, sudjelovanju u emisiji te mnogim drugim temama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Melindu Gates Bill navodno varao 01:12

 - Mogu samo reći da sam u jednom sretnom i zdravom odnosu i da se nadam da će tako ostati. Zasada je sve super, malo sam se zacrvenila... Imali smo puno zajedničkih prijatelja pa je bilo neminovno da se sretnemo, ali sreli smo se u kafiću. U super smo odnosima Filip i ja, još uvijek najbolji prijatelji. Kao što smo bili i prije - izjavila je Ana. 

U braku s Filipom dobila je djevojčicu Evu, koja već sada pokazuje veliki afinitet prema gimnastici, ali i Aninim afinitetima.

- Ne tjeramo ju na ništa. Odlazi s tatom u dvoranu, a voli se i šminkati. Podjednako briljira na svim područjima - otkrila je Ana.

Franka na Instagramu Vedranu čestitala rođendan: Da u 36. napokon staneš na te skije
Franka na Instagramu Vedranu čestitala rođendan: Da u 36. napokon staneš na te skije

Treninzima je vjerna, ali kada je prehrana u pitanju ne voli se držati strogih režima. Prije nekoliko godina bavila se pečenjem torti i kolača stoga nije ni čudno, što ponekad ne može odoljeti slasticama.

- Ponajprije sam veliki gurman, ali zdravo volim jesti oduvijek. Kod mene najviše prevladava zdrava prehrana. Ponekad odem na burger ili slično, ali držim se zdrave prehrane - izjavila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Ude (@ana_ude)

Prisjetila se i sudjelovanja u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan - peci!', gdje su mnogi kako će mlada Čakovčanka dogurati do finala.

- Imam jako puno dobrih uspomena iz showa. Najviše na ljude koji su mi dan danas prijatelji, a tamo sam ih upoznala. Puno toga sam naučila, primjerice raditi neka tijesta poput lisnatog koje je dosta komplicirano za napraviti. Definitivno bih ponovno voljela okušati se u nečem takvom jer mislim da sam sada puno spremnija, puno samouvjerenija, ali bilo mi je super - prisjetila se Ude koja podjednako voli jesti slatka, ali i slana jela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ude (@ana_ude)

Otkrila je i kako joj je sada živjeti u Zagrebu.

- Puno mi se više sviđa, bez uvrede Međimurju. Nekako sam više za ovakav tip života. U Zagrebu sam cijelo vrijeme pandemije. Nisam ga još osjetila u onom punom smislu, nadam se da ga hoću jednog dana - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...