To je to što me zanima!

Bivša supruga našeg srebrnog olimpijca otkrila novog dečka: 'Kad dragi pristane na fotku!'

Pozirali su u jednom zagrebačkog restoranu. Ana je za ovu prigodu odjenula zelenu kožnu haljinu, a Petar usku smeđu majicu koja je istaknula njegove bicepse. Par je, čini se, uživao u trenutku
Vidi originalni članak

Bivša supruga gimnastičara Filipa Udea (35), Ana Ude, javnosti je najpoznatija po sudjelovanju u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan, - peci!, a sada je pokazala novopečenog partnera Petra Herakovića. Pohvalila se fotografijom iz jednog zagrebačkog restorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad je hrana toliko dobra da čak i moj dragi pristane na fotku - napisala je Ana uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Pozirali su u jednom zagrebačkog restoranu. Ana je za ovu prigodu odjenula zelenu kožnu haljinu, a njezin Petar usku smeđu majicu koja je istaknula njegove bicepse. Inače, Ana je za Valentinovo objavila prvu fotografiju s novim dečkom, a samo mjesec dana kasnije otkrila je i kako se slažu.

ANA I FILIP UDE VIŠE NISU SKUPA Influencerica iskreno o razvodu od našeg srebrnog olimpijca: 'Sad imam jedan sretan odnos'

- Mogu samo reći da sam u jednom sretnom i zdravom odnosu i da se nadam da će tako ostati. Zasada je sve super, malo sam se zacrvenila - izjavila je Ude za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Joza Prezaduzeni 07.02.2024.

    Slepa se na osnovu prezimena .Da nemaju djete svasta bi napisao ,,Mi Medjimurci znamo kompletnu pricu o njoj

  • billi Galeb 31.03.2022.

    Zasto doticna izlazi u javnist sa "ja sam bivsa supruga Olimpijca Filipa Ude"? Zasto drugarica jednostavno nw izade sa svojim imenom ana i djevojackim prezimenom,pa nek lovi novopecene momke koliko hoce. A sta rec za osobu kojoj he najveci uspjeh u zivotu "tri,dva,jedan,peci" i to sto je bivsa od tog i tog.

  • japanokinezjapano 30.03.2022.

    Meni se čini da ona voli da se fotka i da bude “poznata”. Ovaj će je trpiti dok se ne izguštira i ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare