To je to što me zanima!

Bivša supruga Robina Thickea: 'Tuče našeg sina, on ga se boji'

Bivša supruga Robina Thickea Paula Patton, tražila je hitno saslušanje ne bi li zatražila potpuno skrbništvo nad sinom Julianom jer joj se, kaže, sin povjerio da ga 'tata jako tuče'
Vidi originalni članak

Bojim se jer udara našeg sina, tvrdi Paula Patton (41). Bivša žena Robina Thickea (39) želi potpuno skrbništvo kako bi ga zaštitila. Julian (6) joj se povjerio da ga je pjevač jako udarao.

Paula je u zahtjevu za hitnim saslušanjem napisala da joj je Julian pokazao koliko jako ga tata Robin tuče po guzi, a svojoj učiteljici rekao je da ga otac 'udara'. Učiteljica je pozvala centar za socijalnu skrb koji će provesti istragu. Patton navodi da joj je sin rekao da se boji svog oca.

- Lupio sam ga nekoliko puta otvorenim dlanom po stražnjici. Paula i ja smo se davno dogovorili da ćemo koristiti lupanje po guzi kao oblik discipline - rekao je Thicke. 

Paula tvrdi da se Robin i dalje drogira i opije te da u takvom stanju dolazi po Juliana. 

Paula i Robin upoznali su se u klubu kada su oboje bili tinejdžeri, a u braku su bili 21 godinu. Razveli su se 2014. godine. Thicke je trenutno u vezi s manekenkom April Love Geary (21). 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jabuka5 18.01.2017.

    nikada tuči djecu ,, i nikoga , nikada , postoji odgoj , lijepim riječima i primjerom , neka samo pogled bude dovoljan ....djeca pamte batine i nažalost strah od roditelja , užasno je to .

  • beebee 14.01.2017.

    Frajer si je našao žensku "staru" kao njegov bračni staž....ajme...

  • irinn 14.01.2017.

    I šta će mu biti ako ga je opalio po guzi, djeci je previše dozvoljeno u današnje vrijeme! Ne kažem da je nasilje uredu ali neka djeca ne mogu drugačije shvatiti ništa ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare