To je to što me zanima!

Bivša supruga seksi kriminalca je zaplakala: 'Još mi nedostaje'

NIJE MISLILA DA ĆE JU PREVARITI Njihov brak doživio je krizu zbog Meeksove manekenske karijere i prečestih izbivanja od kuće. No ona se nadala kako je to samo faza koju će prebroditi
Vidi originalni članak

Melissa Meeks (38) prvi je put javno progovorila o krahu braka s Jeremyjem Meeksom (33). 'Bivši seksi zatvorenik' prevario je suprugu s bogatom nasljednicom Topshopa Chloe Green (26).

S Melissom ima jednog sina, a ona ima još dvoje djece iz prethodne veze. U braku su bili više od osam godine. Rekla je da je bio dobar suprug i da joj često nedostaje.

Njihov brak doživio je krizu zbog Meeksove manekenske karijere i prečestih izbivanja od kuće. No ona se nadala kako je to samo faza koju će prebroditi.

- Nije bilo indikacija da će tražiti drugu. Ljudi u braku imaju uspone i padove, to je normalno - priča Melissa.

Fotografije zaljubljenog 'seksi kriminalca' i bogatašice u javnost su izašle u lipnju.

- Bilo mu je žao što me povrijedio, ali tu se nije imalo što objašnjavati. Fotografije su govorile same za sebe - rekla je.

Dodala je kako se ne planira boriti za Jeremyja jer njegovo srce sada pripada drugoj. Kada je pričala da prema njemu još gaji duboke emocije, zaplakala je.

- Nema nade da će se vratiti, ali mi nedostaje - izjavila je.

Meeks i dalje viđa djecu, a zbog njih su uskoro bivši supružnici ostali u dobrim odnosima.

Postao je poznat kad je policija objavila njegovu fotografiju na društvenim mrežama. Bio je optužen za oružanu pljačku i posjedovanje oružja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Povuci-potegni 24.10.2017.

    A kome ne bi nedostajao takav frajerčina...

  • miki8787 24.10.2017.

    Neshvatljive su mi zene koje lete za kriminalcima i probisvjetima.Ocito i stoji ona izreka da sto si veci gad prema zeni ona ce te jos vise volit i letat za tobom.Neznam sta se desava u pojedinim zenskim glavama da letis za tipom koji je nasilnik i uvijek spreman opljackat nest i naudit nekom.Ocito i te zene onda ne cijene ljudski zivot kao i ta osoba.Pustite one price zaljubljne ili zaljubljen .svako ima mozak i na prvom mjestu mora biti moralno bice a ne sadist.

  • Obitelj je blago 24.10.2017.

    Za takvim olosem ne vrijedi plakati. Zene vjerujte takvi nisu vrijedni nasih suza, nisu vrijedni nicega. Nazalost je muskima sex najvazniji u zivotu, cast izuzecima, ali naravno ima i zena takvih. Ali doista takve osobe nisu vrijedne da se za njima place i tuguje. To se odnosi na sve postene muskarce i zene. Zato curo glavu gore zasluzila si biti sretna a kad tad ce ti se to ostvariti

Komentiraj...
Vidi sve komentare