To je to što me zanima!

Bivša zaposlenica: 'Douglas je masturbirao pred mojim očima'

Moja djeca su prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora, kaže glumac. Navodna žrtva tvrdi kako je Douglas pred njome koristio i neprimjerene, seksualne riječi
Vidi originalni članak

Ovo je potpuna laž i izmišljotina, rekao je Michael Douglas (73). Glumac je porekao optužbe bivše zaposlenice da je prije 32 godine masturbirao pred njom. 

- Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo - rekao je zaprepašteni Douglas. Dodao je kako mu je iznimno bolno što ga optužuju za ovako nešto jer nikada nije imao 'kosture u svom ormaru' ili nekoga tko bi mogao reći da je učinio takav gnjusan čin. 

- Uvijek sam bio ponosan što imam dobru reputaciju u svojoj glumačkoj karijeri - rekao je dvostruki oskarovac. 

Za optužbe bivše zaposlenice, koja sada radi kao blogerica, je saznao malo prije Božića. Douglasa je odvjetnik obavijestio da američki magazin želi raditi priču o njemu i zlostavljanju. 

- Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora - požalio se glumac. Žrtva tvrdi kako je Douglas pred njome masturbirao te koristio neprimjerene, seksualne riječi dok je vodio privatne razgovore preko telefona. Optužuje ga i kako ju je 'ocrnio' u filmskoj industriji i spriječio da dobije novi posao. 

GLAUKOM Michael Douglas se nakon raka bori s problemima s vidom...

- Otpustio sam ju zbog načina na koji je obavljala svoj posao i to je to - objasnio je Douglas. 

Smatra da je žena koja ga optužuje možda nezadovoljna i razočarana jer nije uspjela izgraditi u Hollywoodu karijeru koju je htjela. No ne može vjerovati da sad čini ovo, pa se on i njegova obitelj moraju nositi s posljedicama sramote.

NAUČIO LEKCIJU Michael Douglas: Brak se ne smije uzimati zdravo za gotovo

- Najgore je kada takvu grozotu morate reći svojoj supruzi i djeci. Djeca su u šoku i brinu se da će morati ići u školu te se nositi s time kada izađe u nekom članku. Boje se - zaključio je.

Douglas se 2000. oženio glumicom Catherinom Zetom-Jones (48) i imaju sina Dylana Michaela (17) i kćer Carys Zeta (14). Iz prvog braka s glumicom Brendom Vaccaro (78) ima sina Camerona (39).

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Fantom9 13.01.2018.

    Još jedan manjak...jadne žene.

  • uhljeb 11.01.2018.

    čovjek ima ukusa nije htjeo imati ništa znao je dače ku.va cvilit dobil il nedobila

  • Papatest 10.01.2018.

    Sam je izjavio da je rak grla dobio od lizanja,tip je manijak,a naše društvo zatucano balkanskim mentalitetom pronalazi opravdanje za zlostavljača a žrtvu ismijavaju.Kada Mladić nekoga siluje i ubije on je ratni zločinac. Kada to učini Praljak onda je heroj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare