To je to što me zanima!

Bivšeg Nine Morić pustili su iz zatvora: 'On se mora liječiti...'

Corona je prije nego što je završio u zatvoru bio na psihijatrijskom liječenju jer kad je čuo da ponovno mora iza rešetaka, rezao si je žile na rukama
Vidi originalni članak

Talijanskog “kralja paparazza” Fabrizija Coronu (47) pustili su iz zatvora zbog zdravstvenih razloga nakon mjesec dana što je proveo iza rešetaka. Njegovi odvjetnici žalili su se višem sudu kako mu je psihičko zdravlje labilno u zatvoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Mora se liječiti', zaključili su na višem sudu i vratili ga u kućni pritvor. Bivši suprug Nine Morić (44) u zatvoru je štrajkao glađu te preko prijatelja koji ga je posjetio rekao kako se okrenuo kanibalizmu.

Corona je prije nego što je završio u zatvoru bio na psihijatrijskom liječenju jer kad je čuo da ponovno mora iza rešetaka, rezao si je žile na rukama. Fotograf je prethodno bio u kućnom pritvoru zbog ucjene poznatih kompromitirajućim fotografijama.

JAVIO NAM SE SAKOMAN Bivši Nine Morić opet u zatvoru: Štrajka glađu, prijetio da će se ubiti, prerezao žile na rukama

Tad su ga odlučili vratiti u zatvor jer je kršio uvjete kućnog pritvora. Nina Morić nije se oglašavala o bivšem suprugu po savjetu odvjetnice. Njen tetak dr. Slavko Sakoman rekao nam je da je manekenka dobro.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Južni vjetar 16.04.2021.

    On ili Nina, ne zna se čija je transformacija više zastrašujuća.

  • plameni jazavac 16.04.2021.

    dajte ga pelcujte zenicom

  • eltorbe 16.04.2021.

    U Jankomir s njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare