To je to što me zanima!

Bivši Petre Sanader nije se prao danima, a izgubio je i kile

Nisam pušač, ali sam se zbog uloge Laszla navukao na cigarete, čak sam znao popušiti kutiju i pol, još uvijek to rješavam, tako mi i treba... Na kraju uopće nisam trebao pušiti u filmu, otkrio je
Vidi originalni članak

Glumac Andrej Dojkić (38) zbog uloge u filmu 'The Match' potpuno je promijenio izgled.

NOVA ULOGA Kontroverzna predstava: Bivši Petre Sanader u ulozi mesije

Bivši dečko Petre Sanader 23 dana nije se kupao ni prao zube, a dobio je i osip po tjemenu. Isto tako, koristio tek pola litre vode za umivanje, a njegov miris nije bio ugodan ekipi na setu.

Osim novog 'looka', ova uloga donijela mu je i novi porok.

POKAZAO 'PLOČICE' Pizza pala u drugi plan: Dojkić se hvali 'apolonskim' tijelom

- Nisam pušač, ali sam se zbog uloge Laszla navukao na cigarete, čak sam znao popušiti kutiju i pol, još uvijek to rješavam, tako mi i treba... Na kraju uopće nisam trebao pušiti u filmu - otkrio je glumac za Gloriju.

Inače, Dojkić u filmu glumi Laszla Horvatha, mađarskog nogometaša koji je 1944. godine zbog nesretnih okolnosti završio u radnom kampu Kecskemet.

VIDI OVO: Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _Varešak_ 27.07.2018.

    E taj njen bivši nam je interesantan ko lanjski snijeg.

  • Smogovac_2 27.07.2018.

    Kakve veze ima s njegovom ulogom to što mu je bivša bila Sanaderova kćer i to u naslovu? Zar se ona požalila na nedostatak higijene bivšeg partnera? I do kada će on imati u biografiji glavni podatak da je bio u vezi sa Sanaderovom kćerkom? A da nije bila od Sanadera? Znači Sanader je bitan? Nevjerojatno koji je to tračerski članak.

  • nori 🖖 27.07.2018.

    I DeNiro je radio slično

Komentiraj...
Vidi sve komentare