Obavijesti

Show

Komentari 63

Kontroverzna predstava: Bivši Petre Sanader u ulozi mesije

Kontroverzna predstava: Bivši Petre Sanader u ulozi mesije
3

Andrej Dojkić za ulogu se morao nabildati i proučavati Bibliju. Riječ je o drami Miroslava Krleže koju će postaviti povodom Krležinih dana na Gvozdu

VIDEO

Glavnu ulogu u novoj predstavi Georgija Para “Legenda” dobio je Andrej Dojkić (34), a glumi Isusa Krista.

Riječ je o drami Miroslava Krleže koju će postaviti povodom Krležinih dana na Gvozdu. Prvi je to puta da će to djelo u domovini biti prebačeno na kazališne daske.

- Ja obožavam Krležu i iako je budžet gotovo nepostojeći ja sam siguran u uspjeh projekta i nadam se da će se predstava moći vidjeti i kasnije. Glumci Andrej Dojkić, Matko Knešaurek i Nancy Abdel Sakhi sami su se javili za sudjelovanje jer vole velikog autora- kaže redatelj Paro. 

U predstavi Dojkić glumi Krista, a Knešaurek Isusovu sjenu. Sudeći po umjetničkim fotografijama koje su izašle u javnost predstava bi mogla biti kontroverzna. Na njima je razgolićeni Dojkić i manekenka Nela Kreš, koja je pozirala za fotografije, ali u predstavi se ne pojavljuje. 

Snimio ih je zagrebački fotograf Željko Koprolčec, koji će Dojkićeve fotografije pokazati i na izložbi koju planira postaviti u lipnju u svom vrtu u središtu Zagreba. Mladi Osječanin Dojkić voli Krležin opus, a nedavno je glumio i u “Glembajevima”. No uloga Isusa će zasigurno biti izazov za mladog umjetnika koji se na početku karijere proslavio vezom s glumicom, a sada scenaristicom Petrom Sanader. 

Sa kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera bio je u ljubavnoj vezi tri godine, a prekinuli su 2010. Andrej ne voli da ga se spominje kao bivšeg Petrina dečka jer o privatnom životu ne voli govoriti. Za ulogu Isusa morao je promijenti prehranu i nabildati mišiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu