To je to što me zanima!

Bivši Playboyev model: 'Vodio me na Karibe i zlostavljao me'

Kaže kako je Epsteina upoznala devedesetih godina, a on ju je uskoro pozvao na svoje posjede diljem svijeta. Tako ga je posjećivala u New Yorku, Parizu, na Karibima... Tamo je viđala i druge djevojke
Vidi originalni članak

Britanska glumica i bivši Playboyev model Anouska De Georgiou priznala je kako ju je zlostavljao Jeffrey Epstein, koji je optuživan za pedofiliju, prenosi Daily Mail

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako je Epsteina upoznala devedesetih godina, a on ju je uskoro pozvao na svoje posjede diljem svijeta. Tako ga je posjećivala u New Yorku, Parizu, na Karibima... Pomalo je vršio utjecaj na nju, a kako kaže, kada ju je počeo seksualno iskorištavati, bilo je prekasno. Zlostavljanje je potom trajalo godinama.

- Kad me Jeffrey vidio, počeo bi se tresti, a to me strašno uznemiravalo. Mislila sam da stvari mogu držati pod kontrolom - rekla je Anouska. Dodala je kako je znala viđati druge djevojke koje su mu dolazile paralelno s njom. Ponekad im je željela prići i reći im da pobjegnu, ali to nikad nije napravila.

- Bila sam žrtva i trebale su mi mnoge godine da mogu stajati ovdje i reći: 'Da, ta sam'. Bila sam žrtva, ali više to neću biti niti dana - kaže Anouska.

Epstein je prema optužnici namjerno tragao za maloljetnicama i znao je da su mnoge njegove žrtve mlađe od 18 godina, zbog toga što su mu u nekim slučajevima maloljetne žrtve izričito navele svoju dob. Optužili su ga jer je dogovarao da djevojke gole izvode 'masaže' i druge seksualne radnje, a nekim djevojkama je plaćao da regrutiraju još djevojaka. Nekoliko žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje dobile su priliku dati izjavu na sudu u New Yorku, gdje su izrazile svoj bijes i razočaranje nakon što je kazneni postupak protiv milijardera početkom ovog mjeseca okončan zbog njegova samoubojstva.

Epstein je bio poznat po druženjima s političarima i kraljevskom obitelji, a prijatelji su mu bili američki predsjednik Donald Trump (73), bivši predsjednik Bill Clinton (73), a prema sudskim navodima i britanski princ Andrew (59).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 40

  • tkopajti 24.09.2019.

    Da te neko vodi okolo po svijetu i sve ti plaća ,pa brate moraš dati guzice ili ostani doma u piđami..

  • tkopajti 24.09.2019.

    Bila je nevina dok je došla u Playboy, sigurno je mislila da će prodavati keksiće...

  • 24.09.2019.

    Navalio je na nju s tom odvratnim zmijurinom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare