To je to što me zanima!

Bivši suprug Megan Fox otkrio: 'Oporavljao sam se od razvoda, a onda je naišla moja Sharna'

Glumac Brian Austin Green priznao je kako je australsku plesačicu upoznao u vrijeme kada su oboje radili na boljim verzijama sebe
Vidi originalni članak

Glumac Brian Austin Green (50), najpoznatiji po ulozi u seriji 'Beverly Hills, 90210' nedavno je zaprosio australsku plesačicu Sharnu Burgess. U podcastu voditeljice Cheryl Burke otkrio je kako su se on i njegova buduća supruga upoznali dok se oporavljao od razvoda s Megan Fox (37) i borio s neurološkim poremećajem.

BRIAN AUSTIN GREEN Bivši suprug Megan Fox otkrio da je zaprosio plesačicu Sharnu: 'Naše posljednje poglavlje...'

- Sharna i ja upoznali smo se u trenutku kad smo oboje radili na boljim verzijama sebe. Sharna je pet godina bila slobodna, a ja sam se oporavljao od razvoda s Megan Fox i teških neuroloških poremećaja zbog kojih je moja okolina godinama bila zabrinuta za mene - rekao je glumac, kako prenosi People.

 Dodao je da se zbog poremećaja na neko vrijeme povukao iz javnosti.

'SVE JE LAŽ' Ovo su sinovi Megan Fox koji nose haljine i imaju dugu kosu: Glumicu optužuju da ih sili na to

- Patio sam od poremećaja zbog kojih sam godinama imao teškoća s čitanjem, pisanjem i govorom, mučile su me teške vrtoglavice, a kad se na to nadovezao ulcerozni kolitis, mjesecima sam bio prikovan za krevet - objasnio je Brian.

- Liječnici nisu znali što mi je, ni sam ne znam na koliko sam pregleda bio i koliko puta su radili krvne nalaze, non-stop sam bio po bolnicama. Na kraju sam se za pomoć obratio liječnicima koji prakticiraju holistički pristup i metode istočnjačke medicine, a Sharna je bila nevjerojatna - otkrio je dalje.

GLUMICA SE OKUŠALA U PISANJU Megan Fox pokazala mračnu stranu i okušala se u novoj strasti: 'Napisala sam knjigu'

U visokoj trudnoći se, kako je priznao, brinula za njegovih troje djece i njega, nije se žalila, bila je predivna i situaciju je prihvatila kakva jest.

- Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu - rekao je Brian koji je prošle godine dobio sina sa Sharnom. 

Zbog neurološkog poremećaja, kaže, nije mogao ni čitati ni pisati.

- Nisam mogao govoriti, nisam mogao čitati, nisam mogao pisati, imao sam problema s pamćenjem pa sam sestru upoznavao s prijateljem kojeg je ona poznavala duže od 25 godina - pojasnio je Brian.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pikoparizer 06.10.2023.

    ja mislio lik voli sarmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare