To je to što me zanima!

Bivši suprug Meghan Markle oženio je milijarderku Kurland

Producent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od studenog 2017. Vjenčali su se u Montecitu u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Holivudski producent Trevor Engelson (42), bivši suprug vojvotkinje Meghan Markle (37), u subotu navečer oženio je Tracey Kurland (31), prenosi Page Six. Vjenčali su se u Montecitu u Kaliforniji, a gosti su se častili hamburgerima, pomfritom, Caesar salatom i ostrigama. 

Trevor se oženio godinu dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan te šest dana nakon rođenja njihovog prvog sina Archieja. 

Producent je zaprosio bogatu nasljednicu samo dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja, a u vezi su od studenog 2017. 

Trevora je u početku jako pogodio prekid s Meghan, ali ga je utješila nutricionistica Tracey Kurland. Kad su prekinuli, Markle je producentu dijamantni vjenčani prsten poslala poštom. Iako su bili sedam godina u vezi, a dvije u braku, par se odučio na razvod zbog 'nepomirljivih razlika'. Niti najbliži prijatelji nisu upoznati s pravim uzrokom, ali svi su bili iznenađeni njihovom naglom odlukom jer su uvijek izgledali kao skladan bračni par. 

 To nije bio pravi čovjek za Meghan. Nakon razvoda osjećala se osnaženo i jednostavno je krenula dalje - rekla je bliska prijateljica vojvotkinje od Sussexa.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stremiti 13.05.2019.

    Baš je nesretan, vidi se na njemu. Nova žena je tri puta ljepša, bogatija i 6 godina mlađa od Megan.

  • Pero Cigla 12.05.2019.

    To što neki naslijede milijarde i cijeli život ne moraju prstom maknuti jer baš pokvareno i nepravedno.

  • 12.05.2019.

    ne mora značit da čemu ruže cvjetat u braku

Komentiraj...
Vidi sve komentare