To je to što me zanima!

Bivši tjelohranitelj Britney Spears izmislio optužbe?

Pojavio se novi svjedok u sporu oko skrbništva između Britney i Federlinea. On tvrdi da je bivši Britneyin tjelohranitelj izmislio svoje optužbe
Vidi originalni članak

Izgleda da su tvrdnje Tonyja Barretta o tome da se Britney drogirala pred djecom i da ih je zanemarivala izmišljene. Pojavio se novi izvor koji je stavio veliki upitnik nad cijelo svjedočanstvo bivšeg Britneyinog tjelohranitelja.
- Tony je Britney vidio samo osam puta, a nakon što je kratko vrijeme radio za nju otpušten je jer je bio lijen, nesposoban i spor - otkrio je dobro obaviješten izvor Entertainmentwiseu.
Isti izvor navodi i kako drugi tjelohranitelji nisu voljeli Tonyja jer je loše pričao o drugim zvijezdama, a i ostalim ljudima koje je poznavao. Tony je navodno nakon otkaza pisao Britney i molio ju da ga primi nazad. U tim pismima optuživao je ostale članove Britneyinog osiguranja za razne propuste. Sadržaj pisama se nakon toga promijenio pa je počeo pisati o tome kako on zna za mnoge stvari i da će ih objaviti ako ne dobije svoj stari posao natrag. Čini se i kako je Tony namjerno izbjegavao potpisati ugovor o čuvanju tajni koje je saznao na poslu. Potpisao ga je tek nakon nekoliko tjedana. Isti dobro obaviješteni izvor pita se kako to da Tony ništa od svojih optužbi nije objavio dok je još radio za Brit nego je čekao pet mjeseci da izađe u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nevenka 27.09.2007.

    Dokle ce ovakve prozirace zauzimati nam medijski prostor. Ajmo vidit sta radi Sandra Dabo ili kako je Vlatka Pokos ophrvala se lobotomiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare