To je to što me zanima!

Bivšoj Miss Universe Hrvatske nije bilo teško predati krunu: 'Nisam imala favoritkinju...'

Njezin je mandat gotov, cijelo će joj iskustvo, govori, ostati u predivnom sjećanju, a otkrila nam je i je li ove godine imala favoritkinju
Vidi originalni članak

Ova večer je za mene kraj nečega što je bilo i početak nečega novog - otkrila nam je prošle srijede prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na izboru za Miss Universe Arijana Podgajski (20).

ARIJANA PODGAJSKI ZA 24SATA Hrvatska Miss Universe nakon izbora: Obožavatelji stalno šalju poruke, stižu i ponude za brak

Arijana je na ovogodišnjem izboru u zagrebačkoj Esplanadi zablistala u dugoj svjetloplavoj halini, a krunu je predala nasljednici Andrei Erjavec (23). 

Ljepotica trenutno radi kao agentica za nekretnine u agenciji EuroVilla, a istovremeno studira na ZŠEM-u i bavi se modelingom.

- Sve skupa mi je bilo jedno predivno iskustvo, stvorila sam mnoga poznanstva - osvrće se Arijana na prethodnu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U protekloj je godini surađivala sa sponzorima Miss Universe te se pripremala za svjetski izbor koji se održao u siječnju ove godine u New Orleansu. Nažalost, nije se plasirala u prvih 16. 

- Svjetsko natjecanje bilo mi je predivno iskustvo, stvorila sam nezaboravna poznanstva i uspomene. Sprijateljila sam se s djevojkom koja je bila Miss Bahreina, s njom se i danas čujem - priča Arijana. 

Iako je bila uzbuđena zbog ovogodišnjeg izbora, iskreno nam je priznala kako joj nije bilo teško predati krunu.

ARIJANA PODGAJSKI Hrvatska predstavnica o finalu Miss Universe: Ulazak pojedinih zemalja u prvih 16 me iznenadio

- Nemam favoritkinju, bit će mi iznimno drago koja god da djevojka pobjedi. Drago mi je da sam bila dio cijele ove priče, uvijek će 2022. biti moja godina, ali je sada došao red na novu djevojku - zaključila je uoči izbora Arijana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bmilic 05.05.2023.

    Nigdi veze

  • Springflowers 05.05.2023.

    Cure, svijet odraslih, ima drugih problema!!...Neka ste si, same sebi, lijepe...

  • jambresic_1 05.05.2023.

    U Bjelovaru ne čekate dugo na operaciju očiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare