Obavijesti

Show

Komentari 29

Hrvatska predstavnica o finalu Miss Universe: Ulazak pojedinih zemalja u prvih 16 me iznenadio

Hrvatska predstavnica o finalu Miss Universe: Ulazak pojedinih zemalja u prvih 16 me iznenadio
20

Produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe koštala je 8.3 milijuna eura dok je kruna nove missice vrijedna vrtoglavih 5.1 milijuna eura

VIDEO

U subotu, 14. siječnja, u New Orleansu je izabrana 71. Miss Universe, R’Bonney Gabriel iz SAD-a. Hrvatsku je na natjecanju predstavljala Arijana Podgajski (20), koja se, nažalost, nije plasirala u polufinale. 

Iako nije prošla dalje, Arijana je u SAD-u pratila finale 71. izbora. Nakon natjecanja prepričala je dojmove. 

- Osjećam se super, jedno divno iskustvo koje ću pamtiti. Drago mi je da sam bila dio cijele te priče. Iznenađena sam ulaskom u Top16 pojedinih zemalja. Također mi je žao što se ni jedna zemlja s kojom sam se više zbližila nije plasirala pa da sam imala za koga navijati - rekla je Arijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pobjednici čestitam joj na uspjehu i želim joj da joj ova godina bude nezaboravna. Veselim se vidjeti kako ce iskoristiti svoju godinu. Postati Miss Universe je velika stvar - dodala je.

Pobjednica Miss Universe, R’Bonney ima dvadeset i osam godina i po struci je dizajnerica. Veseli se uživanju u umjetnosti, sportu i putovanjima. Gabriel je već sa petnaest godina znala da će biti modna dizajnerica a njezin je san postao javnost kada je diplomirala modni dizajn na sveučilištu North Texas. Danas ima svoju tvrtku i svoj modni brand tekstila R,Bonney Nola. Dio je neprofitne organizacije Magpies & Peacocks te se zalaže za recikliranje i održivost mode.

Žiri koji je odlučivao o novoj Miss Universe kroz preliminarno natjecanje i finale činile su uspješne žene: Big Freedia, Olivia Quido, Emily Austin, Ximena Navarrete, Sweta Patel, Mara Martin, Olivia Jordan , Myrka Dellanos, Wendy Fitzwilliam, Kathleen Ventrella. One su u Top16 izabrale missice Australije, Portorika, Haitija, Dominikanske Republike, Laosa, Južne Afrike, Portugala, Kanade, Perua, Trinidada i Tobaga, Curacaoa, Indije, Venezuele, Španjolske,USA i Kolumbije.

Amerikanka R'Bonney Gabriel (28) je nova Miss Universe
Amerikanka R'Bonney Gabriel (28) je nova Miss Universe

Nakon natjecanja u večernjim haljinama i kupaćim kostimima u Top5 plasirale su se Venezuela, USA, Portoriko, Curacao i Dominikanska Republika koje su imale prilike odgovarati na pitanja žirija o temama i svjetskoj problematici.

Kao najuspješnije 3 proglašene su USA kao pobjednica, Venezuela kao prva pratilja i Dominikanska Republika kao druga pratilja Miss Universe.

Kroz program natjecanja za Miss Universe više desetaka milijuna gledatelja diljem svijeta vodile su Jeannie Mai i nekadašnja Miss Universe Olivia Culpo, a iz backstagea su se javljale bivša Miss Universe Catriona Gray te Zuri Hall. Nastupili su Big Freedia, Big Sam’ funky nation, Amanda Shaw, Tank and The Bangas i Yolanda Adams.

Produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe koštala je 8.3 milijuna eura dok je kruna nove missice vrijedna vrtoglavih 5.1 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija