To je to što me zanima!

Bivšu dominu zvali su domaćom Lady GaGom, a uz glazbu bavila se tetoviranjem i bila na Farmi

Osebujna pjevačica Alex tvrdi kako je posljednjih nekoliko godina provela u vezi s Borisom Rogoznicom. Tattoo majstorica iz Zagreba natjecala se prije pet godina u reality showu Farma te se bori za prava životinja
Vidi originalni članak

Kantautorica Alex Ognjena (36) proteklih nekoliko godina pokušava se probiti na hrvatskoj glazbenoj sceni, a stilom odijevanja oponaša ekscentrični stil američke Lady GaGe. Zagrepčanka pak kaže kako se svaki original najlakše uspoređuje s nečim već postojećim, ali i da joj ovakve usporedbe imponiraju. Od malena su je, kaže, uspoređivali s Josipom Lisac i svaka takva usporedba njoj je zapravo veliki kompliment. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavila je nekoliko svojih pjesama, organizira humanitarne akcije, a zbog karijere koju pokušava izgraditi nerijetko ide na tečajeve i predavanja o glazbenoj industriji, autorskim pravima i srodnim temama. Upravo tamo, tvrdi, upoznala je i glazbenika Borisa Rogoznicu (31) te s njim započela višegodišnju romansu, dok je on bio u braku. 

'GODINAMA SMO SE VIĐALI' Fatalna Alex Ognjena: Tajne moje vruće afere s Rogoznicom

Posljednjih godina svojim osebujnim pjesmama i kontroverznim spotovima pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem na hrvatskoj glazbenoj sceni, a samo oni najboljeg pamćenja ili najčudnijih interesa mogli bi se Alex sjetiti iz jedne od njezinih nekadašnjih epizoda. 

Tijekom 2017. godine predstavljala se kao domina, a imala je muške robove koji su joj se pokoravali. Imena nikad nije otkrila, ali za RTL je prije nekoliko godina rekla kako su u pitanju i neki viđeniji političari i menadžeri, ali i naglasila da su se njihova druženja svodila samo na sado mazo igrice jer Alex, kako je rekla tada, ne pruža seksualne usluge. Kao domina se predstavila i u svom prvom video spotu za pjesmu "Zapalila bih grad'.

Alex je i tattoo majstorica. Od te profesije živi, ispričala je prije nekoliko godina, a dio gledatelja zapamtio ju je i kao kandidatkinju u reality showu Farma.

Na imanju je bila 2015. godine, a kao razlog prijave navela je promoviranje humanitarnih akcija. Ognjena je vegetarijanka, pomaže brojnim azilima za životinje, staračkim domovima i domovima za nezbrinutu djecu. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • budaletina 09.08.2020.

    zena je trebala pomoc i eto Borisa Ali pitanje je . . . Dali je vrijedilo ??? Oprosti Borise na komentaru

  • 03.08.2020.

    domina?Obična profukljača čim ovako intimu daje javno,dno osobnosti.

  • Eyeonthesky 03.08.2020.

    Zena laze cim zine pa tim manje vjerujem u sve ovo iako je Rogoznica cudak ako se dao navuci Uglavnom ona je poznata u svom mjestu Popovcu kao osoba koja laze i mulja, na sve nacine se zeli domoci medija koriateci cak i sina kao instrument lazuci i izmisljajuci price da zive u autu itd kako bi skupila lovu za operaciju... Ocito je ulozila u sise i to jako lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare