To je to što me zanima!

Bivšu spajsicu Mel B suprug je zlostavljao 10 godina: 'Najgore je što je naša kći to sve gledala'

Mel B se 2017. godine rastala od Stephena Belafontea, koji ju je deset godina fizički, emocionalno i seksualno zlostavljao. Kada je o tome odlučila napisati knjigu, uvjeravao ju je da joj nitko neće vjerovati
Vidi originalni članak

Bivša Spajsica Mel B (46) i njezina kći Phoenix (22) u sklopu kampanje The Suna za podizanje svijesti o seksualnom nasilju podijelile su svoje priče.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, pjevačicu je zlostavljao bivši suprug Stephen Belafonte, a njezina je kći svjedočila nekima od njegovih najgorih napada.  Mel B je istaknula da je smatrala kako bez obzira na njezino bogatstvo i slavu, mnogi neće vjerovati da joj se to zaista dogodilo.

Podijelila je svoju priču nakon što je na društvenim mrežama vidjela uznemirujuće snimke mlade žene koja optužuje vrhunskog nogometaša za seksualno zlostavljanje.

- Ovog vikenda čula sam traumatičnu ispovijest žene koju je navodno silovao muškarac kojemu je očito vjerovala. Te se situacije mogu dogoditi svakoj ženi - iako je u mom slučaju situacija bila drugačija. Deset godina sam bila emocionalno i fizički zlostavljana u braku koji sam konačno napustila 2017. godine - ispričala je.

- Između mene i mog bivšeg dogodile su se stvari kojih se do danas ne sjećam u potpunosti jer trauma nakon zlostavljanja može trajati cijeli život. Ali gotovo pet godina kasnije i dalje se budim u ranim satima sa zastrašujućim djelićima zvukova i slika koji mi prolaze glavom - priznala je bivša Spajsica, te dodala da shvaća da se mnoge silovane i zlostavljane žene u vezi osjećaju nemoćno.

- Kad sam na kraju napustila brak, odlučila sam riskirati svoju karijeru tako što sam napisala knjigu 'Brutally Honest' o svojim iskustvima. Moj bivši mi je govorio da mi nitko nikada neće vjerovati, da nemam dokaza i da ću zbog toga što su piće, droga i seks dio našeg odnosa, biti 'oštećena roba' cijeli život - otkrila je.

GDJE SU SPAJSICE ZADNJIH GODINA? Emma se udala, Mel B imala aferu, Mel C patila, Geri borila s bulimijom, a Victoria s traumom

Međutim, znala je da milijuni žena proživljava slične situacije. Zbog traume se nije sjećala svega, pa je pisac s kojim je surađivala morao razgovarati s njezinim prijateljima. Ipak, najviše ju je pogodilo kad je shvatila da je njezina kći svjedočila zlostavljanju.

- Tek nakon što je moja knjiga objavljena, shvatila sam da toliko žena slijedi ovaj točan obrazac. Droga i piće su oblik samoliječenja za uklanjanje muke, srama i krivnje. Jedna od najponižavajućijih stvari koje sam pretrpjela u svojoj nasilnoj vezi je kad me snimio za vrijeme seksa - rekla je Mel, te zaključila da je vrlo važno razgovarati o ovoj temi i dati sve od sebe da pobijedi pravda.

Idi na 24sata