To je to što me zanima!

Blaće: 'Ne idem nikamo dok se ne izljubim s Hrvojem ujutro...'

Prije vjenčanja bili su dugo godina u vezi, a nakon sudbonosnog 'da' ništa im se nije promijenilo u vezi jer od početka žive zajedno. Rijetko kada se dogodi da im počne dan loše volje
Vidi originalni članak

Zapravo, baš i ne slavimo Valentinovo. Nije neki princip, nego nekako ga uvijek preskočimo. Nenamjerno, rekla je televizijska voditeljica i producentica Antonija Blaće (39), koja je gotovo četiri godine u braku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (35). Dok ona 'preskače' Dan zaljubljenih, njezin suprug ga, kaže, slavi u sebi, prenosi Story.

Osim što u njihovoj vezi ima puno humora, romantične stvari ne izostaju. 

- Jedna od najslađih stvari koju je napravio za mene bila mi je organizacija zabave iznenađenja za moj rođendan koji sam odlučila da neću slaviti. Doveo mi je i prijateljice i sestru iz Šibenika. Gotovo sam se onesvijestila - rekla je Antonija, kojoj je u ljubavi najbitnije da 'mi' opstane, humor i poštovanje. Hrvoje se slaže sa suprugom.

- Nisam lud da proturječim u novinama. Šalim se, ona je moj najbolji prijatelj. Tu sve počinje i završava - kaže vaterpolist.

Prije vjenčanja bili su dugo godina u vezi, a nakon sudbonosnog 'da' ništa im se nije promijenilo u vezi jer od početka žive zajedno. 

- Istina, od početka smo kao stari bračni par, ali moram priznati sam potpis i vjenčanje ipak donose neku novu dimenziju. Jako sam ponosan na nas - rekao je Hrvoje. 

Kao pravi ljubavni par, mnogo sitnica vole jedno kod drugoga. 

- Buđenje i Hrvojev humor od rane zore nešto su najbolje na svijetu. Rijetko kada se dogodi da počnem dan loše volje. Jedino što zbog naših jutarnjih rituala, dok se izljubimo i nasmijemo, obično kasnim - ispričala je Antonija. 

U partnerskom odnosu, kako bi uvijek bilo leptirića, najvažnije je da se uvijek veselite jedno drugome, kaže Antonija, da ste najbolji prijatelji i da je s njim zabavnije nego s ikim drugim. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Idi na 24sata

Komentari 30

  • menart 14.02.2019.

    Bas su mi super par. Vidi se da su jedno za drugo. Cool.

  • 13.02.2019.

    Bravo svaka čast.

  • ivana237 13.02.2019.

    Oboje jako neugodni i iritantni tako da pasu si a ako se vole ko sam ja da im sudim

Komentiraj...
Vidi sve komentare