To je to što me zanima!

Blaće otkrila što je radila nakon finala Big Brothera: 'Krkaona'

Voditeljicu na društvenim mrežama prati više od 190 tisuća ljudi. Jedna pratiteljica poručila joj je da svaki dobar izlazak ili veliki događaj inače trebaju završiti s masnim rukama, s čime su se složili mnogi
Vidi originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće (41) objavila je na svom Instagram profilu neviđene fotografije koje su nastale nakon finala posljednje sezone Big Brothera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Blaće o sudjelovanju u Big Brotheru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sad sam ovo našla brišući slike iz mobitela. Ovo je bilo valjda pola sata nakon finala zadnjeg BB-a. Ne znam kako zamišljate velike partije nakon finala velikih showova, ali evo... - napisala je. 

Na fotografijama je Blaće naslonjena na otvoreni prtljažnik automobila i jede hamburger. 'Sređena' je jer je netom prije vodila emisiju. Na sebi je imala šljokičavu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu.

Antoniju na toj društvenoj mreži prati više od 190 tisuća ljudi. Oduševljeno su joj pisali u komentare ispod objave kako je lijepo što je tu sliku podijelila s njima jer su dobili uvid u stvarno stanje stvari.

OGLASILA SE O SVEMU Antoniju Blaće iskoristili su za internet prevaru: 'Ovo je fejk'

- To je to! I nakon premijera tako! Odradiš službeni dio i onda krkaona - našalila se glumica Lana Gojak. Jedna pratiteljica je zaključila kako svaki dobar izlazak ili veliki događaj inače završi s masnim rukama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.01.2021.

    Boze sacuvaj i ovu neko prati 😂😂😂😂😂😂😂 pa ovaj svjet stvarno ide u 3 pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare