To je to što me zanima!

Blaće se hvali novom frizurom, a fanovi se nadaju da je perika

Voditeljica je pokazala svoju novu frizuru, a njezini pratitelji su joj poručili kako se nadaju da je stavila periku. Ipak, neki su pisali kako je 'lijepa u svakom izdanju'
Vidi originalni članak

Simpatična voditeljica pokazala je svoj novi izgled koji se njezinim pratiteljima baš i nije svidio. Naime, Antonija Blaće (37) je, čini se, odlučila skratiti šiške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Daj Bože da je perika - napisala je jedna pratiteljica, a neki komentatori poručili su joj da je 'lijepa u svakom izdanju'.

Blaće na svojoj društvenoj mreži često dijeli trenutke iz svakodnevnog života. Voditeljica ima mnoštvo pratitelja koji je često obasipaju komplimentima.

Krajem prošle godine Blaće je objavila fotografiju prstena kojeg je pronašla na zagrebačkom Adventu. Simpatična voditeljica je pomoću pratitelja koji su dijelili objavu uspjela prsten vratiti vlasniku.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • split84 24.03.2017.

    Sto ne metne usta sise trepavice ko i druge lipo...sto ne pratis trendove zeno...sta ja znan ipak si na tv...a i ove slike bez sminke..mislin haloooo...jel to hrabrost ili vise glupost...ma ko je to lip iz jutra da mi ga nac samo...nemojte to radit...rusite si rejting..ako si na tv onda moras bit tip top od glave do pete...i gotovo...to.placamo da gledamo

  • split84 23.03.2017.

    Meni ona nije bas

  • toxic_alien 21.03.2017.

    Njeni fanovi!? Ja sam uvijek mislio da nju voli samo njena mama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare