To je to što me zanima!

Blake Lively: Da mogu, voljela bih imati 30 djece s Ryanom...

Glumica se u nedjelju udala za kolegu Ryana Reynoldsa kojem je to drugi brak. U intervjuu za časopis Allure čiji naslovnicu krasi otkrila je da želi imati veliku obitelj
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Tračerica', koja se u nedjelju na tajnoj cermoniji u Južnoj Karolini udala za kolegu Ryana Reynolda (35), otkrila je u intervjuu za časopis Allure svoje planove o velikoj obitelji.

- Uvijek sam željela imati veliku obitelj. Voljela bih imati 30-ero djece da mogu. Nikada nisam bila sretnija u životu. To je izbor koji imate svaki dan kad se probudite i kažete: 'Nema razloga da mi današnji dan ne bude najbolji u životu' - izjavila je Blake Lively (25).

Na fotografijama koje je snimio fotograf Carter Smith, plavokosa glumica pozirala je u prirodi držeći malenog kozlića u naručju te u kratkim hlačicama koje su istaknule njezine vitke noge. Zvijezda filma 'Sisterhood of the Traveling Pants' (Čarobne hlače) ne pije alkohol, nikada nije probala droge i radije bi imala celulit kako bi mogla uživati u sladoledu nego bila premršava.

- Očigledno je da imam nesavršenosti na tijelu. Ja bih radije imala malo celulita kako bih mogla uživati u hrani i probati svaki sladoled na jugu - rekla je Blake.

Za bivšeg supruga kolegice Scarlett Johansson, glumica se udala godinu dana nakon njihovog prvog pojavljivanja u javnosti. Prije veze s njim tri godine je provela s kolegom iz serije, Pennom Badgleyjem koji je nakon što je uplovila u bračnu luku izjavio da ne može biti sretniji zbog nje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • wolfgar 12.09.2012.

    pa polako..jedno po jedno pa do kojeg stignete :D

  • tinachhh 12.09.2012.

    ja ti dam malo svog celulita :)

  • dobby_1 12.09.2012.

    Prelijepa je!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare