To je to što me zanima!

Blamaža: Madonna 'popeglala' loš nastup na svom YouTubeu

Kritika je nastup Kraljice popa okarakterizirala kao pjevački loš, a njen politički istup komentirali su i organizatori natjecanja. Na njenom službenom Youtube kanalu pojavila se 'retuširana' verzija nastupa
Vidi originalni članak

Više od 200 milijuna gledatelja s nestrpljenjem je u prošlu subotu očekivalo nastup Kraljice popa na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

FINALE EUROSONGA Madonni drhtao glas, na kraju nastupa 'propala' iza pozornice

No Madonna (60) je nakon pjevanja u finalu glazbenog spektakla podijelila medije i publiku. Dok su ju najveći obožavatelji većinom hvalili, naišla je na mnoge kritike koje se prvenstveno tiču njezine loše pjevačke izvedbe. 

Nastupila je s pjesmama 'Like A Prayer' i 'Future', a na nastupu joj se pridružio i reper Quavo.

- Katastrofa od izvedbe, totalno razočarenje. Falšala je staru pjesmu od početka do kraja. Šteta, pa otpjevala ju je sigurno milijun puta uživo - jedan je od komentara s društvenih mreža. 

NASTUP S EUROSONGA Tomčić je prozvala Madonnu: 'Kraljica je u falšu i dok govori'

Nakon pristiglih kritika, uskoro se oglasila na Instagramu. S fotografijom na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, koji je zaštitni znak novog studijskog albuma, dijamantnu krunu i s rukama preko ušiju poručila je da 'ne čuje zlo'.

Međutim, pažnju gledatelja privukla je i samo dva dana nakon nastupa i to snimkom na njenom službenom YouTube kanalu. Nastup zvuči drugačije, a prema komentarima medija, Madonna je 'popravila' glas i loše pjevne dionice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim, u najmanju ruku osrednjeg nastupa, mediji su joj također zamjerili i politički istup koji se dogodio na pozornici. Na kraju nastupa, dvoje njezinih plesača na leđima su nosili zastave Palestine i Izraela, te su zagrljeni napustili pozornicu. 

Događaj su komentirali i organizatori Izbora za pjesmu Eurovizije, a pritom su istaknuli kako ova manifestacija ne bi trebala biti poligon za plasiranje političkih poruka. Madonna je odbacila sve kritike uz komentare kako se bori za mir i jednakost u svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DamjanKralj 21.05.2019.

    Ona stavila 2 mil eura u džep, a vi mekecite ovdje, nije ona kriva što je budale plate, uzela žena ponudjeno 😂

  • banirana 21.05.2019.

    glupo do bola - narcisoidni sotonjarski šou - parada gluposti i isfuranog neukusa - a pjevat nikad nije ni znala- bezveze zvuči uživo - a da joj je isključit glazbu ostalo bi samo ispodprosječno meketanje i mrkoćanje kao što je kod nas Severina npr - neki se vode kao pjevači a nisu nego samo šoumeni - zapjevaj mi akapela pa da vidim imaš li glas i znaš li pjevat -a i sama ta Eurovizija je parada kiča i neukusa - naš Roko ima glasčinu ali tko mu nabi ona krila - pa to je bilo sramotno - glupo -presmiješno -preplastično -prenemaštovito-prenekreativno

  • nickkobalt 21.05.2019.

    dosadna je stara i ižvkana

Komentiraj...
Vidi sve komentare