To je to što me zanima!

Blaženka i Tomislav priželjkuju pobjedu: Zajedno su 38 godina

Blaženki je Tomislav osoba od povjerenja, izvrstan organizator, iako kaže da je ponekad tvrdoglav. Za svoju voljenu suprugu Tomislav kaže da je pametna, lijepa, dobra, a najviše cijeni što je blaga
Vidi originalni članak

Blaženka i Tomislav Župan, ili kako ih prijatelji zovu Bada i Toca, poznati su miljenicima kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', a zajedno su 38 godina.

Tomislavu je Blaženka prva ljubav, a ona još uvijek pamti njihov prvi susret na klupi u parku koja i danas postoji. Blaženki je Tomislav osoba od povjerenja, izvrstan organizator, iako kaže da je ponekad tvrdoglav.

Za svoju voljenu suprugu Tomislav kaže da je pametna, lijepa, dobra, a najviše cijeni što je blaga. A zašto ovaj iskusni bračni par priželjkuje pobjedu?

- Zajedno smo toliko dugo, sa svima smo dobri i skoro sve radimo zajedno - rekli su Župani.

Show 'Superpar' nešto je drugačijeg formata. U njemu se ne traži ljubav već postojeća ljubav stavlja na kušnju. Napravljen je prema licenciji showa 'Power couple' izraelske producentske kuće Dori Media, a u svijetu je napravljeno čak osam inačica.

U show se prijavljuju parovi pred kojima će se naći zanimljivi izazovi u kojima će se veze biti stavljene na test. Kroz izazove, parovi će se upoznavati, zbližavati, svađati. Na površinu bi mogle izaći različite emocije i situacije do kojih u svakodnevnim situacijama teško dolazi, a sve u ime ljubavi i - novca! 

Show počinje s prikazivanjem 23. ožujka u 21.30, a onda ide od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat. 

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krpice66 22.03.2019.

    Sviđa mi se ovaj par....

Komentiraj...
Vidi sve komentare