To je to što me zanima!

Bliži li se kraljevsko pomirenje? 'Harry će preuzeti dužnosti ako ga on zamoli, ali neće to sam...'

Nakon što je javnost saznala da kralj Charles boluje od raka, njegov sin Harry doletio je u London kako bi se sastao s njime. Nedavno je rekao i kako voli svoju obitelj te se nada da će se zbližiti...
Vidi originalni članak

Princ Harry (39) mogao bi ponovno preuzeti svoje kraljevske dužnosti, ako ga kralj Charles (75) zatraži, tvrde izvori za Page Six. Nedavno je on posjetio London kako bi bio s ocem kojem je dijagnosticiran rak. 

- Volim svoju obitelj - rekao je vojvoda od Sussexa u emisiji na ABC-u. Dodao je kako je prvom prilikom krenuo za Veliku Britaniju kad je doznao za dijagnozu svog oca. Poručio je i da je zahvalan na tome što ga je vidio te da se nada da će dijagnoza povezati obitelj. Međutim, detalje razgovora s ocem nije htio otkriti. 

- Činjenica da sam mogao sjesti na avion i otići vidjeti oca i provesti bilo koje vrijeme s njim, to je nešto na čemu sam zahvalan - izjavio je. Poručio je i kako će posjetiti svoju obitelj kad god bude mogao. 

ŽIVI U AMERICI OD 2020. Princ Harry želi postati američki državljanin? 'Razmišljao sam...'

Izvori pak tvrde kako je teško za povjerovati da bi Harry uopće mogao odbiti kralja Charlesa ako ga zamoli da preuzme kraljevske dužnosti, no da nije izgledno da će princ prvi sam to zatražiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je javnost saznala da kralj Charles boluje od raka, Harry je stigao u London. Imao je sastanak s Charlesom koji je trajao svega 45 minuta. Poznat je i razlog zašto je susret trajao tako kratko. 

Kraljevski stručnjak  Robert Jobson za britanski tabloid objasnio je kako bi se zbog kraljevog zdravstvenog stanja svaki produženi sastanak završio s udubljivanjem u stresne teme koje bi otežale njegov oporavak.

VOLI SVOJU OBITELJ Princ Harry oglasio se prvi put nakon kraljeve dijagnoze: Jako sam zahvalan što sam bio s njim

- Ne želite da mu skoči krvni tlak. Kralju nije baš dobro, bez obzira na vrstu raka, on je na liječenju - objasnio je za The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: KOJE JE ESTETSKE ZAHVATE RADIO TOM CRUISE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • V+V 17.02.2024.

    Pomirite se . Život je samo jedan . Nema reprize 🙏

  • dahvaul 17.02.2024.

    Daj se dogovori sad pljuješ po obitelji sad ih odjednom voliš ili je ponestalo love.

  • lanai goga 17.02.2024.

    Taj placljivac treba biti izbacen iz kraljevstva sve mu oduzet ovako i onako nije plave krvi vec je facuk

Komentiraj...
Vidi sve komentare