To je to što me zanima!

Bližnji se uz 'Malog princa' oprostili od svoje Brittany

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američku glumicu pokopali su u zoru na istom groblju gdje je sahranjen Michael Jackson. Obitelj i prijatelji recitirali su ulomke od "Malog princa"
Vidi originalni članak

Američka glumica sahranjena je u privatnoj ceremoniji pred obitelji i najbližim prijateljima. Glumicu su pokopali na groblju Forest Lawn u zoru. Na pokopu su recitirali Kadiš, tradicionalnu židovsku molitvu te se pjevala američka himna. Američki mediji prenose kako se glumičin suprug Simon Monjack oprostio od nje riječima da mu je bila srodna duša.
- Pričao je o tome koliko ljubav može biti tajanstvena jer nikad ne znaš kad će ti ući u život, ali i ne znaš kad će otići - stoji u priopćenju koje je izdala obitelj preminule. Ostali članovi obitelji i prijatelji podijelili su svoje uspomene, a ceremonija je završila tako što su recitirali ulomke iz "Malog princa". Glumica je preminula u nedjelju nakon srčanog udara, a što ga je uzrokovalo znat će se kroz nekoliko tjedana nakon toksikoloških analiza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • snork 25.12.2009.

    R.I.P.:((((((((((((((

  • user_34983 25.12.2009.

    budi svoj i ne živi zbog drugih. slika vesele osobe očito je bila samo maska. a maske su pale na tragičan način. cijeli svijet je ovakav. nije mi toliko žao nje, koliko ljudi koji na ovakve osobe gledaju za zavisti. pok. i sl. nam život prikazuju onakvim kakav nije, čineći tako našu svagdašnjicu težm. a kad ono, toaleti im puni tableta za depresiju. ipak, r.i.p.

  • Anita 7 25.12.2009.

    a šteta :( tako rano....pouka- ne drogirajte se

Komentiraj...
Vidi sve komentare