To je to što me zanima!

Bloomu nije ni pet mjeseci, a s Majom i Nenadom posjetio je već brojne luksuzne destinacije

Sudeći po fotkama s društvenih mreža trenutno plove na luksuznom brodu. Posjetili su brojne dalmatinske otoke od kojih je posljednji u nizu Vis
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) odlučila je ljeto u pandemiji korona virusa iskoristiti na najbolji mogući način. Supruga Nenada (38) i sinčića Blooma svako malo počasti novim luksuznim destinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od poroda 17. ožujka ove godine, kada je na svijet došao mali Bloom, obitelji je već posjetila pet različitih destinacija, a ovaj tjedan uputili su se i na šestu. 

Nakon Rovinja, Dubrovnika, Poreča, Šibenika i omiljenog Turskog ljetovališa - D Maris Bay, Šuput je s obitelji ponovo na jadranskoj obali. 

U luksuznom rezortu u Turskoj, gdje su boravili, cijene noćenja kreću se od 8 600 do 14 700 kuna. Kompleks je posebno privlačan roditeljima s malom djecom jer je smješten u mirnoj uvali okruženoj borovim šumama. Gosti u njemu mogu uživati u unutarnjem i vanjskom bazenu, spa-centru, a kupati se mogu na čak pet privatnih plaža.

Na ništa manje luksuzno nisu pristali ni nakon toga. Sudeći po fotkama s društvenih mreža trenutno plove na poprilično raskošnoj jahti. Posjetili su brojne dalmatinske otoke od kojih je posljednji u nizu Vis. 

Cijena takvog putovanja kreće se od otprilike 11 tisuća pa sve do 24 tisuće kuna po osobi. Jahta za svakoga ima ponešto: veliku palubu za sunčanje i odmor te jacuzzi, restoran, šank za okrjepu te Wi-Fi za one koji sve dojmove žele podijeliti s publikom.

Ne može se osporiti da je ljeto koje provodi ova poznata obitelj čisti hedonizam!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • barics 12.08.2021.

    ovo je sve ludosttt

  • barics 12.08.2021.

    e pa neznam tko je tu lud ili Maja ili vi novinari koga briga pa neka žive kako hoce

  • amun6 30.07.2021.

    malecki im dojde ko kućni ljubimac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare