Show

Komentari 37

Bloomu nije ni pet mjeseci, a s Majom i Nenadom posjetio je već brojne luksuzne destinacije

Bloomu nije ni pet mjeseci, a s Majom i Nenadom posjetio je već brojne luksuzne destinacije

Sudeći po fotkama s društvenih mreža trenutno plove na luksuznom brodu. Posjetili su brojne dalmatinske otoke od kojih je posljednji u nizu Vis

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) odlučila je ljeto u pandemiji korona virusa iskoristiti na najbolji mogući način. Supruga Nenada (38) i sinčića Blooma svako malo počasti novim luksuznim destinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Od poroda 17. ožujka ove godine, kada je na svijet došao mali Bloom, obitelji je već posjetila pet različitih destinacija, a ovaj tjedan uputili su se i na šestu. 

Nakon Rovinja, Dubrovnika, Poreča, Šibenika i omiljenog Turskog ljetovališa - D Maris Bay, Šuput je s obitelji ponovo na jadranskoj obali. 

U luksuznom rezortu u Turskoj, gdje su boravili, cijene noćenja kreću se od 8 600 do 14 700 kuna. Kompleks je posebno privlačan roditeljima s malom djecom jer je smješten u mirnoj uvali okruženoj borovim šumama. Gosti u njemu mogu uživati u unutarnjem i vanjskom bazenu, spa-centru, a kupati se mogu na čak pet privatnih plaža.

Na ništa manje luksuzno nisu pristali ni nakon toga. Sudeći po fotkama s društvenih mreža trenutno plove na poprilično raskošnoj jahti. Posjetili su brojne dalmatinske otoke od kojih je posljednji u nizu Vis. 

Cijena takvog putovanja kreće se od otprilike 11 tisuća pa sve do 24 tisuće kuna po osobi. Jahta za svakoga ima ponešto: veliku palubu za sunčanje i odmor te jacuzzi, restoran, šank za okrjepu te Wi-Fi za one koji sve dojmove žele podijeliti s publikom.

Ne može se osporiti da je ljeto koje provodi ova poznata obitelj čisti hedonizam!