To je to što me zanima!

Bodybuilderica s bujnom guzom ruši predrasude o kolegicama

Saru na Instagramu prati više od 45 tisuća vjernih pratitelja koje je počastila fotografijom u vrtu s ružama. Na fotografiji pozira u ružičastom badiću, a u prvi plan je odlučila staviti svoje najbolje fizičke atribute
Vidi originalni članak

Stereotip koji prevladava o bodybuildericama je taj da su 'muškobanjaste' žene bez oblina s preplanulim, nauljenim tenom, no Sara Sarti (24) iz San Marina dokazuje suprotno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saru na Instagramu prati više od 45 tisuća korisnika. Na fotografiji snimljenoj u vrtu s ružama, Sara pozira u ružičastom badiću i u prvi plan stavlja svoje utrenirane noge i pozamašnu stražnjicu.

- Bodybuilderice izgledaju poput muškaraca - napisala je Sara, osvrnuvši se na stereotip o tijelima bodybuilderica.

'Ništa za dodati', 'Prekrasno biće, savršena', 'Spektakularna si', 'Stas koji nikad nije viđen kod žene' - samo su neki od komentara pratitelja.

ANKETA: KOJOJ BOLJE STOJI? Zavodnice u narančastom: Demi Rose i Karleuša istaknule bujne obline u identičnim haljinama

Sara je nedavno posjetila i hrvatsku obalu, točnije otok Lošinj, gdje je uživala u našoj obali, a to se nije suzdržala podijeliti i sa svojim pratiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Orion23 12.09.2021.

    Cudno kaj vec nije operirala nos, i povecala usne, ali brijem da bude... gledam te mlade cure u teretani 18-19 godina sve su sklesane i mislim si svaka vam cast na upornosti, treba biti karakter za to.... I ne mislim to na ove kaj gaze steper i slicne gluposti..

  • edi r 12.09.2021.

    Ako je ona bodybuilderica onda sam ja balerina sa svojih 100 kila

  • 12.09.2021.

    imal išta drugo na ženi što vas zanima osim guzice i sise?? pitam samo 🙄🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare