To je to što me zanima!

Bogatašice Ecclestone navalile na škampe i biftek u Palmižani: One su pristojne, bez zahtjeva

Suprug Jay Rutland (39) na društvenim mrežama objavio je kako su uživali u restoranu Zori. Jeli su razne specijalitete, a nakon večere uputili su se na drugu destinaciju
Vidi originalni članak

Bogate sestre Ecclestone već desetak dana uživaju u Hrvatskoj. Sa svojom obitelji početkom mjeseca ukrcale su se na luksuznu jahtu Petara koja je u vlasništvu njihova oca Bernija Ecclestonea (89).

Trenutno uživaju na Palmižani gdje je nasljednica Tamara (35) proslavila sedmu godišnjicu braka. Suprug Jay Rutland (39) na društvenim mrežama objavio je kako su uživali u restoranu Zori. Jeli su razne specijalitete poput škampi i bifteka, a nakon večere uputili su se na drugu destinaciju. 

- Privatno su stigle s obitelji. Kada čovjek ne bi čitao novine, nikada ne bih mislio da se radi o sestrama Ecclestone. Pristojni ljudi bez posebnih zahtjeva. Ne bi htjeli puno komentirati zbog GDPR-a - rekli su nam iz restorana Zori.

Fotografi su skupocjenu jahtu Ecclestoneovih 'ulovili' i u Dubrovniku i Trogiru, gdje su sestre uživale u razgledavanju znamenitosti. Jahta Petara duga je 54 metara i vrijedi otprilike 35 milijuna dolara.

Iako mu kćeri ljetuju u Hrvatskoj, bivšem šefu Formule 1 Bernieju Ecclestoneu (89) nemani traga ni glasa, iako se šuškalo da će doći u Hrvatsku sa svojom suprugom Fabianom Flosi (42), s kojom čeka dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dvizjak 12.06.2020.

    a ča nisu blitvu sadile nego to moraju jesti

  • Bože Dragi 12.06.2020.

    Što je to biftek?

  • nottonightjosephine 12.06.2020.

    A sta su to trebali jesti? Fazol?

Komentiraj...
Vidi sve komentare